ZA NJIH DECEMBAR NEĆE BITI NIMALO SRETAN: Ova 2 znaka čeka veoma težak kraj godine

Kiosk
ZA NJIH DECEMBAR NEĆE BITI NIMALO SRETAN: Ova 2 znaka čeka veoma težak kraj godine
-

Za ove znakove važi savjet da prigrle promjene koje ih čekaju i da budu strpljivi, jer sreća će pokucati i na njihova vrata.

Jarac

Jarčevima je godina bila izazovna najviše na polju ljubavi. U karijeri ste imali male sitne trzaje koji vas nisu uplašili ni poremetili. Taj dio života držite u svojim rukama. Ali ljubav vam zadaje nemir. Vraćanje prošlih partnera, vraćanje u prošlost, sve to je na neki način karmički pečat. Polako sa njima završavate i svesni ste da tu nemate šta da tražite. Ali povećava se vaš strah strah od emotivne samoće. Baš zato nemojte srljati i upuštati se u odnose koji vam ne prijaju, već zastanite i vjerujte da ono što vama pripada dolazi samo do vas! U to će vas uvjeriti 2023. godina, a na vama je da joj date šansu i da joj verujete!

Bik

Bikovima je cijela godina bila izuzetno naporna i stresna. Najviše zbog promjena, a vi ste ih imali najviše, kako na porodičnom tako i na ljubavnom i poslovnom planu. Ne mogu vas zvijezde obradovati jer vas čeka još jedan udar promjena do kraja 2022! Ali, već od polovine januara vi ćete prodisati i polako stvari dolaze na svoje mjesto.

Ne propustite