ASTROLOGIJA

HOROSKOP OTKRIVA NAJBOLJE DANE U DECEMBRU 2022. GODINE: Početak mjeseca obećava, stižu PARE, pa datum koji UPOZORAVA!

Objavljeno:06.12.2022 - 11:15
A A A Times Arial

Astrologija otkriva najbolje dane u decembru 2022. godine, ali i datum na koji posebno treba da obratimo pažnju.

 
Polako, ali sigurno privodimo kraju 2021. godinu. Jednima turbulentna, drugima srećna, ali jedno je sigurno: donela je mnogo toga. Ni decembar neće biti lak - mjesečni horoskop predviđa brojne promjene horoskopskim znacima, ali postoji caka koju je dobro znati. Astrologija otkriva datume koji su najbolji za finansije i ljubav, pa zašto ne bismo spremno zakoračali u posljednji mjesec ove godine?

Decembar 2022. godine je vreme pročišćenja i kristalne jasnoće, dovođenja stvari u red i postizanja unutrašnjeg mira. Burne avanture Merkura i Venere bliže se kraju: ulazeći u strogi horoskopski znak Jarca, neće tolerisati haos, nered, emocionalne slabosti i iskušenja. Tek od 17. decembra njihovi povoljni aspekti donijet će nadu, inspiraciju i prijatna iznenađenja.


Postoje dani kada vam apsolutno sve može ići kako ste zamislili. Potrebno je samo da zapamtite i sve odluke koje se tiču ljubavi ili finansija donosite na ove datume. Također, oni mogu da vam predstavljaju dane kada je najbolje da organizujete važan događaj, jer će u tom periodu biti najjači uticaj Mjeseca na vašu energiju.

Zato, horoskop kaže da su najpovoljniji dani u decembru 2022. godine:

3. decembar
6. decembar
7. decembar
8. decembar
12. decembar
13. decembar
21. decembar
24. decembar
28. decembar

Astrologija je otkrila i koji dani nisu povoljni za finansije, ljubav ili važne odluke na bilo kom životnom polju. To su 9, 16, 19, 20, 22. decembar. Ipak, najnepovoljnijim danom smatra se 23. decembar i to je datum kada nam apsolutno ništa neće ići od ruke. Budite strpljivi i sve svoje planove završite prije ili poslije ovog datuma. Još jedan savjet zlata vrijedan: potrudite se da bilo kakvu kupovinu obavite pet dana prije Nove godine!

Izvor: Mondo