ASTROLOGIJA

PREDVIĐANJA ČUVENE RUSKE ASTROLOŠKINJA TAMARE ZA DECEMBAR: Četiri znaka će iskusiti SREĆU, neće im nedostajati ni novca ni LJUBAVI

Objavljeno:06.12.2022 - 08:27
A A A Times Arial

Ruski astrolog Tamara Globa obećava da će, uprkos poteškoćama koje će obilježiti decembar, biti mnogo prijatnih trenutaka u poslednjem mjesecu u godini, a četiri znaka će moći da dožive pravu sreću.


Ovan

Ovnovi će se u decembru suočiti s kritikama voljenih, ali mogu postati istinski sretni ako slušaju šta im se govori. Glavna stvar je ne upuštati se u sporove i sukobe, što je Ovnu izuzetno teško. Štaviše, u ovom periodu će sve biti stabilno na poslu, novac će doći na vrijeme. Kako bi harmonija u životu postala potpuna, ne obraćajte pažnju na sitnice koje vas izbacuju iz kolosijeka i zbog kojih propuštate važne stvari. Što su Ovnovi mirniji, to će njihov decembar biti srećniji.

Bik

Bik neće napustiti Veneru, planetu ljubavi, tokom celog decembra. Povjerenje u partnera će toliko porasti da Bikovi neće morati da brinu šta ih čeka kod kuće. Česti razgovori sa drugom polovinom učiniće da profesionalna sfera deluje dosadno i nezanimljivo, a Bik bi mogao da odluči da promjeni posao. Počeće da traže mjesta koja nisu povezana sa gustim rasporedom i radom od jutra do mraka. Predstavnici znaka će smisliti razumnu ideju da na njihovom trenutnom poslu njihovo samoodricanje ne vodi ničemu osim bolesti i prezaposlenosti, a za sreću im je potreban samo kućni komfor i poštovanje kolega.


Djevica
Ženstvene Djevice u decembru bi trebalo da "prosjeku" i otkriju istinu svojim partnerima. Ostanite mirni, kaže Globa, i nećete morati da budete rastrzani između posla i kuće. Od sredine mjeseca situacija će se drastično promjeniti na bolje, a Djevici će biti toplije na srcu. Istovremeno će se popraviti finansijska situacija, koja je bila teška u prvoj deceniji. Kako bi bila kreditno sposobnija, astrolog savjetuje Djevici da malo uštedi za Novu godinu. Šefovi će bilježiti uspjehe.
Osjećaj udobnosti i mira pružit će Djevicama aktivan odmor. Čak i mala fizička aktivnost će imati pozitivan učinak na mišićno-koštani sistem. Posvetićete se strastima i hobijima. Provešćete hladne decembarske večeri mirno, u najboljem društvu.


Riba

Porodični život Riba u decembru biće skladan. Porodične oluje će se stišati, doći će zatišje, a u drugoj polovini mjeseca romansa će u potpunosti procvjetati. Predstavnici znaka neće sami provesti ugodne zimske večeri i moći će se sakriti od negativnosti jesenjih oluja. Na poslu postoji rizik od svađe sa nadređenima, ali će se zvezde pobrinuti da Ribe od situacije imaju samo koristi. Važno je ostati dosljedan sebi, a učinak će biti neočekivano prijatan.