Jeste li na spisku?

4 ZNAKA KOJI ĆE IMATI NAJVIŠE SREĆE U DECEMBRU: Sve će im ići od ruke, a naročito na polju ljubavi i novca

Objavljeno:03.12.2022 - 20:15
A A A Times Arial

Foto: Shutterstock

Astrolozi tvrde da će ova 4 znaka biti najsretnija tokom decembra.

Stigao je decembar – za mnoge najveseliji i najlepši mjesec u godini. Planetarni aspekti ovog mjeseca bit će zanimljivi i nekima će donijeti srećne okolnosti, dok će drugima malo toga polaziti za rukom. Saznajte da li li i vaš znak među sretnicima koji će ovaj decembar dobro zapamtiti.

Bik

Početak mjeseca biće stresan, ali događaji koji slijede biće toliko povoljni da ćete brzo zaboraviti na svoje probleme. Planete će vas podstaći da izađete iz svoje zone komfora, odnosno stana, što će donijeti više zabave, druženja i upoznavanja novih ljudi. Pokazaćete interes za izlete i putovanja, a upravo tu možete da upoznate ljubav svog života.

Lav

Početak decembra biće odličan, a tada biste mogli da se zaljubite ili produbite već postojeću vezu. Ostatak mjeseca posvetićete poslu i obavezama, ali to ne znači da se nećete dobro zabaviti. Posljednji mjesec u godini biće ispunjen izlascima i druženjima, a novi susreti biće od velike važnosti. Mnogi očekuju pozitivne promjene na poslu i karijeri, kao i povoljne prilike za zaradu.

Škorpija

Finansijska situacija će biti sjajna. Iako ćete puno trošiti na zabavu, užitke i razonodu, dobro ćete zarađivati, pa ćete uvijek biti u plusu. Toliko ćete se zabaviti ovog mjeseca da će se mnogi oko vas čuditi jer nisu navikli da vide "tamne" Škorpije tako srećne i nasmejane. Decembar je odličan za izlaske i putovanja, pa nećete zažaliti ako otputuju negde na doček.

Jarac

Iako niste ljubitelji prazničnih ugođaja, u decembru ćete biti veoma dobro raspoloženi. Osjećaćete se dobro u vlastitoj koži, a osim što ćete izgledati odlično, bićete duhoviti i šarmantni te samim time i popularni u društvu. Ovo je mjesec za ljubav i romantiku, ali i za ostvarenje dugoročnih ambicija. Ako budete hrabri, zvezde će to nagraditi.