NIJE GOTOVO S RETROGRADNIM MERKUROM ZA 2022. GODINU: Kreće uskoro i napraviće haos! Ovaj znak čeka teška besparica!

Kiosk
NIJE GOTOVO S RETROGRADNIM MERKUROM ZA 2022. GODINU: Kreće uskoro i napraviće haos! Ovaj znak čeka teška besparica!
Retrogradni Merkur počinje 22. decembra i donosi haos do 23. februara 2023. godine.

Retrogradni Merkur počinje 22. decembra i donosi haos do 23. februara 2023. godine.


Poslednji retrogradni Merkur u 2022. godini počinje 22. decembra, ali će njegova senka početi da utiče na nas već 12. decembra i nastaviće do 23. februara. Ovaj period je i vladavina Jarca, što će sve dodatno zakomplikovati.

Naime, to znači da se planovi putovanja ili zabave možda neće ostvariti, što bi moglo biti neugodno za većinu znakova.

Takođe je vjerovatno da ćete imati problema sa vašom sposobnošću donošenja odluka. Ali ovaj novi raspored nebeskih tijela pomoći će vam da se riješite tragova prošlosti i krenete naprijed u životu bez emocionalnog opterećenja. U nastavku saznajte šta se sprema za svaki znak tokom retrogradnog Merkura...

Ovan
Ovan bi trebao biti svjestan problema u komunikaciji koji se javljaju na poslu. Vrlo je moguće da će naizgled male greške eksplodirati u nešto veliko. Osim toga, zvijezde predviđaju da će Ovan prekinuti mnoge neželjene veze kako bi zaštitio svoj razum. I to će mu dugoročno pomoći.

bik
Ovaj zemljani znak suočiće se sa velikim problemima u oblasti tehnologije. Oni koji rade u ovoj sferi će patiti od nestabilne internet veze, problema sa e-poštom. Moguće je da će izgubiti neke nesačuvane podatke, a mogući su i drugi problemi povezani s tehnologijom. Savjet je da budete posebno oprezni i da tokom ovog perioda stalno detaljno pregledate svu službenu poštu prije nego što bilo šta pošaljete šefovima i kolegama.


Blizanci
Ovaj zračni znak poznat je po svojim komunikacijskim vještinama, a komunikacijom vlada Merkur. Vrlo je sigurno da će posljednji retrogradni Merkur uticati na Blizance na emotivnom nivou. Međutim, dobra vijest je da će im to omogućiti da zacijele stare rane.

Rak
Ovaj emocionalni vodeni znak treba da privlači samo dobru energiju i njeguje samoljublje. Moguće je da će se suočiti sa tehnološkim problemima koji bi mogli ometati njihov rad. Rakovi također mogu doći do tačke u kojoj moraju postaviti stroge granice kako bi održali razum, čak i između voljenih osoba. U ovom periodu najbolje je ne ulaziti u finansijska ulaganja.

Lav
Stalno remećenje planova može izazvati veliki stres kod Lava. Zabuna i kašnjenja će postati uobičajena pojava. Planovi putovanja će biti poremećeni, a troškovi će se umnožiti bez posebnog razloga. Ovaj vatreni znak treba da vodi računa o svom zdravlju u ovom periodu.

Djevica
Djevice su poznate kao perfekcionisti. I zato ih, kao malo šta u životu, ljute i nerviraju nepotrebna odlaganja i gubitak kontrole nad svojim ličnim i profesionalnim životom. A upravo to donosi ovaj retrogradni Merkur. Ključ za preživljavanje ovih izazova je da budete strpljivi, otvoreni za sugestije i na kraju ostanete mirni dok oluja ne prođe.


Vaga
Ovaj vazdušni znak, koji obično karakteriše ravnoteža, mora da uloži dodatni napor kako bi upravljao svojim troškovima. U suprotnom može doći do neželjenih posljedica. Osim toga, za Vage je veoma važno da svoju frustraciju ne izlivaju na voljene osobe.

Škorpija
Ovaj emocionalni znak kojim vlada Pluton dobiće mnogo prilika da se distancira od ljudi ili prevaziđe prošla iskustva koja više nemaju nikakvu svrhu. Naredni period neće biti lak za Škorpije - biće mnogo svađa, nijedna prijatna, ali će biti i prijatnih susreta, između ostalog sa ljudima sa kojima su nekada bili u sukobu, ali i sa bivšim ljubavima.

Strijelac
Ovaj znak je obično najizbalansiraniji od svih drugih znakova Zodijaka. Međutim, tokom ovog retrogradnog Merkura, Strijelci će biti uvučeni u pravu dramu. Vrlo je moguće da će se sve ticati prijatelja i porodice. Znajte da je ova drama potpuno nepotrebna i uzrokovana nedostatkom pravilne komunikacije.


Jarac
Uopšte nije iznenađujuće što će Jarac biti najviše pogođen jer će retrogradni Merkur biti upravo u njegovoj kući. Normalno orijentisani ka karijeri i motivisani u svakom trenutku, Jarci neće znati šta ih je snašlo u narednom periodu. Ali umjesto panike, najbolje bi bilo samo sjediti i čekati da prođe ovaj turbulentan period.

Vodolija
Ovaj vodeni znak mora se malo skloniti od svega kako bi zaštitio svoje mentalno zdravlje i razum. Samoća će vam pomoći da uspješno prođete kroz oluju haosa i konfuzije koju će donijeti retrogradni Merkur.

Riba
Ribe su jedan od onih znakova koji ne vole sukobe i svađe. Zato će im naredni period biti težak, jer ih čekaju neke neprijatne situacije vezane za bivše ljubavnike. A to će ih dovesti u emocionalno tešku situaciju.

 

Izvor: Kurir.rs

Ne propustite