5 FRIZURA KOJI ĆE VLADATI TOKOM 2023. GODINE: Jedna je bila apsolutni trend 90-ih, a tu je i rješenje za tanku kosu

Objavljeno:02.12.2022 - 19:11
A A A Times Arial

Pogledajte trendi frizure koje će biti apsolutni tren za 2023. godinu

Ako je proteklih nekoliko godina vladao trend jednostavnih frizura, 2023. spremna je da iznenadi. Slojevitost, razdjeljak sa strane, vintage bob, šiške – vladaće u godini ispred nas, barem ako je suditi po onome što ovih dana može da se vidi na modnim pistama.

U nastavku pogledajte neke od trendova frizura koje ćete možda vidjeti kako dominiraju u godini koja je pred nama.

Šiške

Najbolja stvar u vezi sa šiškama je to što je tako jednostavan stil, ali može u potpunosti da transformiše izgled. Šiške su se vratile za proljećnu i ljetnu sezonu tako što su se više puta, u nedeljama za nama, pojavile na modnoj pisti. Dizajneri su se zaista poigrali i sa dužinom, u raznim kolekcijama koje su istakle šiške različitih dužina.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Karolina Naji (@knaji)


Razdeljak sa strane

Debatu o razdeljku sa strane ili po sredini prekinule su kolekcije kao što je revija Tommy Hilfiger jesen/zima 2022. Duboki bočni razdeljak dominirao je pistom i učvrstio elitni status ove frizure.


Bob frizura

Zvanično je, bob frizura je ta dominantna frizura za predstojeću sezonu. Skoro svaki dizajner je u određenoj mjeri istakao bob frizuru. Bob je klasičan rez koji se nikada ne propušta. Ova smela frizura odmah dodaje formu svakom izgledu, odlična je ukoliko imate tanku kosu jer će na ovaj način djelovati gušće i biće lakša za oblikovanje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @the_bob_haircut


Mini val

Neočekivani trend direktno sa pista kao što se vidi sa Tom Ford i Fendi revije za 2023. su sitne kovrdže. Pokažite svoju divlju stranu sljedeće sezone sa ovom smjelom frizurom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mayra (@mayranoemi97)

 
Niski rep

Niski rep pojavio se na Chanel i Miu Miu revijama. Da biste postigli izgled, jednostavno se odlučite za malo gela da biste zalizali kosu, povukli je unazad, a možete je ukrasiti brošem kako biste vašu frizuru učinili zanimljivijom.