INDIJSKI HOROSKOP DONOSI VELIKE PREOKRETE: 2 znaka TEŠKO počinju 2023. godinu

Kiosk
INDIJSKI HOROSKOP DONOSI VELIKE PREOKRETE: 2 znaka TEŠKO počinju 2023. godinu
U 2023. godini očekuju nas razni događaji, od uspjeha i pobjeda do poraza i nezadovoljstva

U 2023. godini očekuju nas razni događaji, od uspjeha i pobjeda do poraza i nezadovoljstva


Anna Rusalkina, Džotiš astrolog i stručnjak za vastu, pisala je o tome koji horoskopski znakovi se mogu suočiti s poteškoćama i životnim preokretima 2023. godine. Zbog planetarnih utjecaja moguće je da ih u nekim situacijama čeka negativan trend aspekata, ali sve se može promijeniti ako to želimo i ako smo posvećeni sebi i svom razvoju.

Za dva horoskopska znaka, objašnjava astrolog, mjesečevi čvorovi ili sjene planete Rahu i Ketu i dalje ostaju u njihovim kućama, što je najvažnija tačka ličnosti prema indijskom, jyotish, horoskopu.


Saznajte koja dva horoskopska znaka očekuju najveće preokrete u 2023. godini:

Ovan

Treba vam to, promjene, svijetlo samootkrivanje, publicitet i ambicija. Problem je u tome što se to može dogoditi kroz otežane događaje. Postoji rizik da vas strah spriječi da napustite staro i otvorite se novom. Teško vam je izaći iz zone udobnosti. Mogu postojati poteškoće sa partnerom - osjećaj da je ljubav u monotoniji, sve je isto, osjećaj da se veza više ne može razvijati. Moguće je da će ovaj osjećaj proći ako zajedno radite na svojoj vezi. Ovo je dobra prilika za produbljivanje odnosa upravo u smislu duhovne bliskosti, poverenja, prihvatanja jednih drugih.

Vaga

Imate suprotnu situaciju u odnosu na Ovna - sada potpuno zaboravljate na sebe, kao da prestajete da postojite, a sva vaša pažnja je usmjerena na partnera, budućeg partnera, poslovnog partnera. Ako se tako nastavi, izgubit ćete ne samo njih, već i sebe zajedno s njima. Divno je posvetiti se drugima, pomoći, pokazati ljubav, ali ne smijete potpuno zaboraviti na sebe. Ovo je vrijeme da sebe shvatite kao kompletnu osobu koja može biti sretna i potpuna kako u paru tako i sama, kako u velikom društvu tako i sama.

Ne propustite