PROBAJTE ODMAH: Mješavina ovog čaja i ovog voća je prava energetska bomba

Praktična žena
PROBAJTE ODMAH: Mješavina ovog čaja i ovog voća je prava energetska bomba
Zeleni čaj je poslednjih godina nekako postao standard u našim domaćinstvima, iako nije reč o domaće, tradicionalnom čaju. Ukoliko često pijete zeleni čaj, probajte da u njega dodate kivi, ali ne toliko zbog ukusa, više zbog toga što je ova kombinacija prava vitaminska bomba koja detoksikuje.

Zeleni čaj je posljednjih godina nekako postao standard u našim domaćinstvima, iako nije reč o domaće, tradicionalnom čaju. Ukoliko često pijete zeleni čaj, probajte da u njega dodate kivi, ali ne toliko zbog ukusa, više zbog toga što je ova kombinacija prava vitaminska bomba koja detoksikuje.

Evo kako da pripremite napitak; 3 očišćena kivija, 1/2 limuna isječenog na kriška, 1 kašike meda, 1 kesica zelenog čaja i 500ml vode

Napravite zeleni čaj, ubacite kriške limuna i ostavite 5 minuta. U međuvremenu napravite sok od kivija uz pomoć sokovnika. Dodajte med. U topao (ne vruć) zeleni čaj s limunom ulijte sok od kivija s medom i poslužite.

Nutritivna i vitaminska svojstva kivija odavano su poznata, a zeleni čaj je veoma jak antioksidans, pa vam je samim tim jasno koliko je ova kombinacija moćna i koliko dobrog čini za organizam.

Osim što je izuzetno ukusna i osvježavajuća kombinacija, ovaj čaj prava je riznica vitamina, koja će vam pomoći da na prirodan način ojačate imunitet.

Ne propustite