GENIJALAN TRIK

OMEKŠAJTE PUTER ZA SAMO 5 SEKUNDI: Ovaj genijalni trik će vam olakšati spremanje hrane, uvijek ćete ovako raditi

Objavljeno:01.12.2022 - 18:20
A A A Times Arial

Koliko puta vam se desilo da ujutru žurite na posao i htjeli biste na napravite sendvič, a puter se toliko stvrdnuo da ga je nemoguće namazati. Srećom postoji rješenje i za ovaj problem.

Ovaj jednostavan trik omogućuje da puter odmah postane mekan, što ga čini super razmazivim. Mnogi su se oduševili trikom i rekli kako će ga sigurno isprobati.

Nakon kraćeg vremena u frižideru puter postaje tvrd i teško se razmazuje. Ipak, jedna žena je na svojim društvenim mrežama otkrila trik kako omekšati puter, a trebaće vam samo kuhinjska cediljka.

"Ovo je još jedan odličan trik za omekšavanje putera koji sam morala da isprobam! Da li ste ovo ikada probali'", stoji u opisu videa.

U kratkom videu djevojka pokazuje kako koristi cediljku za čaj za omekšavanje putera. Ona uzima tvrdi komad putera, ali umjesto noža, uzima cediljku za čaj i njome prelazi peko njega.

Ovaj jednostavan trik omogućuje da maslac "naribate" poput sira i da odmah postane mekan što omugućava lako razmazivanje.

"Ovo je briljantna ideja", "Moraću ovo da probam", " Isprobala sam i stvarno djeluje, hvala", samo su neki od komentara ispod videa, prenosi Espreso