Tiktokerica otkrila trik uz koji uvijek dobije posao koji želi: "Postavim isto pitanje..."

Objavljeno:29.11.2022 - 21:36
A A A Times Arial

Pratitelji su joj u komentarima poručili da je ovo jako dobar savjet te otkrili i svoje trikove s razgovora za posao.

Tiktokerica Jennifer Reardon je na svom profilu objavila video u kojem je otkrila svoj trik kojim uvijek dobije posao koji želi.

U videu koji je pregledalo 1.4 miliona ljudi osvrnula se na dio razgovora za posao kada poslodavci pitanju želi li kandidat još nešto reći. Jennifer smatra kako većina zbunjena kaže da nema što dodati ili samo odmahne glavom. Ona tvrdi kako je bolje nastaviti komunikaciju.

"Odradite svoj intervju do kraja i budite skroz normalni. Prije nego što završite, posljednje pitanje koje ćete ispitivaču postaviti je nešto u stilu: ‘Imate li ikakvih briga i pitanja u vezi mene, a da to možemo riješiti prije nego što završimo ovaj razgovor?‘", objasnila je. 

"Sigurno će vas sugovornik možda još nešto htjeti priupitati. Ma sigurno će ih još nešto interesirati u vezi vas, i to je pravo vrijeme da im se obratite. A kada završite, oni neće imati briga oko vas i vi ćete doslovno dobiti posao", dodala je.

Pratitelji su joj u komentarima poručili da je ovo jako dobar savjet te otkrili i svoje trikove s razgovora za posao.

"Rekao bih to svaki put i uvijek sam dobio posao. Pitao sam ‘što me razlikuje od vašeg idealnog kandidata?‘", "Uvijek pitam ‘koje kvalitete ima vaš najbolji zaposlenik koje biste željeli vidjeti?‘, i uvijek prođe", neki su od komentara.