OVI ZNAKOVI ĆE SE OPARITI DO 5. DECEMBRA, NOVAC ĆE IM SAMO PRISTIZATI: Jeste li vi taj sretnik?

Kiosk
OVI ZNAKOVI ĆE SE OPARITI DO 5. DECEMBRA, NOVAC ĆE IM SAMO PRISTIZATI: Jeste li vi taj sretnik?
-

Astrolozi su naveli tri kojima će se posrećiti sa parama sljedećeg ponedeljka, bilo da će ih iznenaditi dobitak na igrama na sreću, neko će im vratiti stari dug ili će dobiti povišicu!

Evo koji znakovi Zodijaka slobodno mogu da kupe veće novčanike, jer novac stiže!

Blizanci

Za Blizance naredna nedelja će doneti velike promene u životu i nove poslovne projekte. Najverovatnije će im finansijski uspjeh doći kroz posao - dobiće unaprijeđenje ili pozamašan bonus. Postoji mogućnost i da će samo promeniti firmu, a započeće radni odnos u kompaniji koja ima bolje uslove.

Djevica

Zvijezde su namignule Djevicama i ovog mjeseca riješile da im bukvalno poklone pare. Moguć je dobitak na lutriji ili nekim igrama na sreću, a nije isključeno ni da će jednostavno naći pare na ulici! Ovo će im omogućiti da kupe stvari o kojima su dugo sanjali. Ono što nikako u ovom slučaju ne bi trebalo da rade jeste da taj novac stave u "štek", izazvaće "odliv" para u bliskoj budućnosti.

Vaga

Vage takođe očekuje povećanje prihoda. Zvezde će biti velikodušne, čak i ako budu morali da rade više nego inače, plata će biti takva da će se bukvalno otimatiza posao. Ipak, ova sreća će trajati samo kratko. Zato je savjet zvijezda da ovaj novac odložite i sačuvate za crne dane, jer će takvi sigurno doći.

(Espreso)

Ne propustite