SPREMITE SE ZA VELIKE PROMJENE KOJE STIŽU DO 21. DECEMBRA: Samo jedna greška može da vas KOŠTA!

Kiosk
SPREMITE SE ZA VELIKE PROMJENE KOJE STIŽU DO 21. DECEMBRA: Samo jedna greška može da vas KOŠTA!
-

Astrologija otkriva šta donosi Sunce u Strijelcu.

Kada Sunce putuje kroz znak Strijelca, fokus je na pozitivnosti i rastu. U ovom periodu biće izražena želja za avanturom, željećete da provjerite dokle se vaše granice pružaju i koliko toga možete. Do 21. decembra vladaće vatrena energija koja svim horoskopskim znacima neće dozvoliti odmaranje. Ovo je vrijeme kada ćemo konstantno željeti nešto da promijenimo.

Svi oni koji su veseli i druželjubivi željeće još više da cijene svoju slobodu. Horoskop govori da im neće prijati uobičajena rutina, želeće da manifestuju i rizikuju na različitim nivoima. Ukoliko se pruže neke nove mogućnosti i iskustva, prvi će hteti da ih isprobaju. Tokom ovog perioda, naglasiće se potreba za odbranom slabijih i napad na one koji nam govore ono što nam se ne dopada. Borićete se protiv cinizma, kontrole ili manipulativnih taktika.

Takođe, Sunce u Strijelcu nam podiže samopouzdanje. Djelovaćemo samouvjereno, nećemo prezati da iznesemo svoj stav i mišljenje gdje god da smo i zalagaćemo se za sve u šta verujemo. Takođe, ovo može da bude period kada će se mnogi odlučiti da uvedu fizičku aktivnost kako bi tijelo, ali i um održali zdravim.

Pozitivan način razmišljanja nadvladaće neodlučnost i bilo kakvu vrstu nesigurnosti. Ovo se naročito odnosi na osobe koje su rođene u vatrenim znacima. Stiže im energija koja će ih usrećiti, oraspoložiti i učiniti ih prijateljski nastrojenima. Postoji mogućnost da u ovom periodu postanete pretjerano energični i samopravedni, što može uznemiriti druge.

Potrudite se da ne zahtjevate sve sad i odmah, jer nestrpljenje može da vas košta.

(MONDO)

Ne propustite