RIJEŠITE SE VLAGE IZ KUPATILA ZAUVIJEK: Potrebna su vam samo tri prirodna sastojka, a rezultati su neočekivani

Praktična žena
RIJEŠITE SE  VLAGE IZ KUPATILA ZAUVIJEK: Potrebna su vam samo tri prirodna sastojka, a rezultati su neočekivani
Kiselost u octu će otjerati sporu vlagu , dok ulje klinčića ima antigljivična svojstva, a ulje čajevca sprječava povratak vlage.

Kiselost u octu će otjerati sporu vlagu , dok ulje klinčića ima antigljivična svojstva, a ulje čajevca sprječava povratak vlage.

Zima je najbolje vrijeme da se vlaga počne razvijati po raznim mjestima u kućanstvu, a uklanjanje je skupo i često uz upotrebu jakih kemikalija. Međutim, jedna majka iz Melbournea podijelila je svoj trik za čišćenje s tri prirodna sastojka.

Vlaga, koja može izazvati probleme u vašem zdravlju, najčešće je uzrokovana kondenzacijom koja se može lako proširiti ako se odmah ne riješi, Daily Mail.

Maslinovo ulje kao sredstvo za čišćenje? Evo gdje će napraviti 'čuda':


Maslinovo ulje odlično je za naše zdravlje, ali i za čišćenje. Iako nam se može učiniti kako je zaista šteta ovim "tekućim zlatom" koristiti se za čišćenje, ovo je dobro znati. I isprobati, barem povremeno. 


Majka je na svom računu  podijelila jednostavnu formulu za koja tvrdi da će otjerati plijesan i spriječiti da se ponovno pojavi. Chantel je rekla da su vam potrebna samo tri sastojka, jedna šalica alkoholnog octa, 20 kapi ulja klinčića i 20 kapi ulja čajevca.

Naime, ona tvrdi da će kiselost u octu otjerati spore vlaga, dok ulje klinčića ima antigljivična svojstva, a ulje čajevca sprječava povratak vlage. Jednostavno trebate pomiješati sastojke i dodati smjesu u bočicu s raspršivačem prije nego poprskate zaraženo područje i ostavite 20 minuta.


Chantel demonstrira fantastične rezultate mješavine prskanjem po pločicama svoje kupaonice, prije nego što izriba područje četkom kako bi otkrila besprijekorne rezultate.

Imajte na umu da ako imate  vlagu, važno je otkriti zašto imate višak vlage u vašem domu. Ako želite spriječiti njegov povratak, morate poduzeti korake da ograničite vlagu u zraku. Možda ćete moći sami ukloniti plijesan, ali za veća ili otpornija područja možda ćete morati koristiti izbjeljivač ili pozvati stručnjaka da vam pomogne.

 

Pogledajte video OVDJE

Ne propustite