SUPER TRIKOVI ZA PRŽENJE RIBE: Iskusni ribar otkrio kako da korica bude hrskava, a da se meso ne raspada

Praktična žena
SUPER TRIKOVI ZA PRŽENJE RIBE: Iskusni ribar otkrio kako da korica bude hrskava, a da se meso ne raspada
.Ribu možete da ispržite ili da ispečete u rerni, a danas otkrivamo trik kako da je spremite tako da bude preukusna.

Ribu možete da ispržite ili da ispečete u rerni, a danas otkrivamo trik kako da je spremite tako da bude preukusna.

Pomoću jednostavnih trikova, tj. sastojka, napravićete hrskavu ribu koja se ne raspada. 

Ovaj trik je otkrio iskusan ribar, a važi i za rečnu i za morsku ribu. 

Prije nego što krenete da je pržite, ribu prvo posolite, a onda i uvaljajte u kukuruzni skrob. Stvoriće se zaštitni film koji će sprečiti da ona upije višak ulja. Stavite je u zagrijano ulje, pa kad se jedna strana isprži, okrenite je i sipajte jednu do dvije kašike sirćeta. 

Ne samo da će korica biti hrskavija, nego će imati i ljepši ukus kao i snažniju aromu. Po želji u tiganj možete da dodate limun isječen na kolutove, sitno sjeckani bijeli luk i ruzmarin, piše Stvarukusa.rs.

Ne propustite