OVO SU NAJZLOBNIJI ZNACI HOROSKOPA PO ASTROLOZIMA: Iznenadiće vas ko je na 1. mjestu, mnogi nisu mogli da vjeruju da je ON u pitanju

Kiosk
OVO SU NAJZLOBNIJI ZNACI HOROSKOPA PO ASTROLOZIMA: Iznenadiće vas ko je na 1. mjestu, mnogi nisu mogli da vjeruju da je ON u pitanju
Bez obzira na okolnosti, velike su šanse da poznajete nekoga ko, čini se, ruši sve ostale kako bi se uzdigao.

Bez obzira na okolnosti, velike su šanse da poznajete nekoga ko, čini se, ruši sve ostale kako bi se uzdigao.

Prema astrolozima, jedan od razloga zašto se oni tako ponašaju zapisan je u zvijezdama.

1. Rak

Na vrhu liste su Rakovi, koji su poznati po neraspoloženju i negativnosti, ali to nije jedina stvar o kojoj se treba brinuti kada stanete Raku na put.

- Ne želite da uznemirite jedno od ovih stvorenja - upozorava Šarlota King, radijska astrološkinja. Poznato je da Rakovi obrambeno reaguju na gotovo sve, čak i dobre stvari. King napominje da se ne boje da koriste svoj tvrdi oklop.

- Zloba ovog znaka temelji se na zaštiti i sigurnosti, stoga, ako uznemirite Raka, budite spremni. Presjeći će vas - dodaje King.

2. Vodolija

Iako Vodolija može biti prilično emocionalno inteligentan po pitanju veza i prijateljstava, često se izoliraju od onih koji su im najbliži jer nemaju mnogo emocionalnog kapaciteta za empatiju. Ponekad mogu da imaju i veliki kompleks superiornosti.

- Ponekad im njihov intelektualni nemir može dati osjećaj da su svemoćna bića, pri čemu veruju da znaju najviše, a da su drugi oko njih na neki način ispod njih i još niže - kaže King.

3. Bik

Bik je inače nevjerovatno odan, a najčešće drugima oko sebe deluju mirno i sabrano. Ali ono što mnogi ne znaju je kako se to lako može promijeniti u nekoliko minuta.

- Opušteni i super hladnokrvni Bikovi čine se bezopasnima, i takvi su dok ne povrijedite jednu stvar blisku njihovom srcu - kaže Sidart Kumar, astrolog i numerolog. Ovaj znak koristi vaše ranjivosti da vas udari, dodaje.

4. Ovan

Ovnovi su dobro poznati po svom avanturističkom i strastvenom duhu, ali mogu se teško nositi s osjećajem da ih neko ne vidi.

- Ovan voli da pobjeđuje ​​i uvijek sebe stavlja na pijedestal - objašnjava Kumar. Takođe se lako mogu uvrijediti. Ako se uvrijedi, drske riječi Ovna dovoljno su oštre da sruše vaše samopouzdanje i pruže traume.

- Ispod te grubosti ipak je neko ko želi da se osjeća shvaćenim i cijenjenim - kaže Kumar i objašnjava da je sve što Ovan treba da bi se smirio slušanje, uvažavanje i saosjećanje.

Bik može biti prilično oštar ako se osjeća zanemareno ili izdano, ali uglavnom napada zbog jsrca. Kamar napominje da je, iako je donekle teško izvedivo, najbolje biti strpljiv s njima i dati im prostora.
 

Ne propustite