KRV NIJE VODA: Poznate ličnosti koje su u srodstvu

Lifestalgija
KRV NIJE VODA: Poznate ličnosti koje su u srodstvu
Oni su bogati, uspješni i slavni. Neki od njih bave se istim poslom, dok se kod nekih od njih životi toliko razlikuju da vam nikada ne bi palo na pamet da su rođaci.

Oni su bogati, uspješni i slavni. Neki od njih bave se istim poslom, dok se kod nekih od njih životi toliko razlikuju da vam nikada ne bi palo na pamet da su rođaci. Pa ipak, to je istina.

Bliski ili dalji rod, to je manje bitno, ali danas vam otkrivamo koje su to poznate ličnosti u srodstvu.

Kraljica Elizabeta II i Johnny Depp: Kraljica Elizabeta II i proslavljeni holivudski glumac nimalo ne liče, ali vjerovali ili ne, oni zaista dijele istu krv. Međutim, njihovo srodstvo je jako daleko i potiče još iz vremena 18. vijeka. 

Kate Middleton i Guy Ritchie: Vojvotkinja od Cambridgea i poznati režiser u srodstvu su preko zajedničkog rođaka iz 18. vijeka. Guy je čak prisustvovao kraljevskom vjenčanju 2011. godine, ali ipak ne zbog dalekih rodbinskih veza, kao što ste možda pomislili, nego zbog prijateljstva sa princom Williamom.

Barack Obama i Brad Pitt: Najmoćniji čovjek Amerike i jedan od najvećih holivudskih šmekera dijele istog rođaka iz Virginije, Edwina Hickmana, koji je umro 1769. godine. Međutim, proslavljeni glumac ima još veza sa Bijelom kućom. Naime, njegova izabranica, Angelina Jolie, u daljem je srodstvu sa bivšom prvom damom, Hillary Clinton.

Justin Bieber i Celine Dion: Vjerovali ili ne, ali diva anđeoskog glasa u srodstvu je sa jednom od najvećih teen zvijezda. Doduše, i oni su veoma dalek rod i dijele pretke još iz 17. vijeka.

Vojvotkinja Camila i Madonna: I kraljica popa ima veze sa "plavom krvi", a njeni preci potiču iz familije koja je bila jedna od najmoćnijih u Kanadi u 17. vijeku a čiji je potomak i Vojvotkinja Camila, ali i maloprije spomenuta pjevačica Celine Dion.

Brooke Shields i Glenn Close: Ove dvije poznate glumice prilično su blizak rod, a Glenn je čak inspirisala Brooke da krene njenim stopama i takođe postane glumica.

Ne propustite