Jeziva priča o 'Hijeni': Ovo je najsvirepija Hitlerova stražarka!

Svijet
Jeziva priča o 'Hijeni': Ovo je najsvirepija Hitlerova stražarka!
Irma Grese bila je SS-ovac i stražar zloglasnog Auschwitza

Irma Grese bila je SS-ovac i stražar zloglasnog Auschwitza. Tokom rada u ovom logoru dobila je nadimak Hijena.

Irma je bila kćerka Alfreda i Berte Grese, a rođena je 1923. godine. Njena majka počinila je samoubistvo tako što je popila hlorovodoničnu kiselinu kada je otkrila da joj je muž imao aferu sa lokalnom sobaricom. Nije to bilo baš zdravo djetinjstvo za Irmu.

Napustila je školu 1938. godine, sa 14 godina, definitivno nije bila jako inteligentna i konstantno su je maltretirale siledžije iz škole. Kao rezultat toga ona se pridružila ženskoj nacističkoj omladinskoj organizaciji, "Liga njemačkih djevojaka". Ovo je dovelo do toga da ona postane stražar SS-a 1942. godine.

irma-grese

Irma Grese je imala mnogo ljubavnika u kampu. Irma je jednom ostala u drugom stanju sa jednim od ljubavnika i natjerala je hirurga zatvorenika da joj izvrši abortus nelegalno.

Ovo nije jedina stvar na koju je prisiljavala zatvorenike, Irma je bila krvožedni divljak koja je voljela da sprovodi kazne bičem. Zatvorenice je udarala bičem po grudima, sve dok im koža ne bi otpala.

Grese bi onda pratila zatvorenike do medicinskog dijela gdje bi masturbirala dok im je medicinska sestra tretirala rane. Na kraju Drugog svjetskog rata je uhapšena.

Tokom suđenja, izložena su i druga zvjerstva koje je počinila Grese. Preživjeli su dali dovoljno dokaza za hladnokrva ubistva i mučenja. Jedno od njih bilo je da je svoje trenirane i izgladnjele pse puštala na zatvorenike.

Nakon suđenja koje je trajalo 53 dana, Gres je osuđena na smrt vješanjem. U vrijeme kada je pogubljena imala je 22 godine.

 

 

(Thuglifer.com)

Ne propustite