ISPOVIJEST MLADENKE: Zbog onoga što mi je majka uradila NA VENČANJU, sve se pretvorilo u pakao!

Ispovijesti
ISPOVIJEST MLADENKE: Zbog onoga što mi je majka uradila NA VENČANJU, sve se pretvorilo u pakao!
Na portalu Ispovesti.com pojavila se ispovijest devojčice (26) koju je majka napustila kada je imala 12 godina . U svojoj ispovijesti opisala je kako je bilo sresti svoju majku prvi put posle 14 godina, na dan njenog venčanja.

Na portalu Ispovesti.com pojavila se ispovijest devojčice (26) koju je majka napustila kada je imala 12 godina . U svojoj ispovesti opisala je kako je bilo sresti svoju majku prvi put posle 14 godina, na dan njenog venčanja.

Ovo je njena ispovijest, koja je pre nekoliko godina izazvala veliku buru reakcija, a prenosimo u cijelosti:

"Mama me ostavila kada sam imao 12 godina. Na dan venčanja, 14 godina kasnije, izabrali smo otvoreno mjesto i samo mala kapija je sprečavala nikoga da uđe. Međutim, nismo očekivali da će neko doći. Ali to kapiju je preskočila starija žena, sijede kose, lica bijelog kao duh, a ja sam shvatila da je to moja majka. Bila je pijana i vidno uznemirena. Plakala je i molila me da joj oprostim“, djevojka počela je svoju ispovijest i nastavila:

"Bila je sva u modricama, obučena u dronjke, nije ličila na urednu gospođu koju sam poznavao davno. Upropastila mi je najbolji dan u životu, a za 14 godina se nije sjetila da me ikada nazove ili posjeti .Tata i muž su samo došli da me zagrle jer sam briznula od suza,onog dana kada je moj osmeh trebao da bude najširi, osećala sam se kao da sam mokra.Kada sam se smirila samo se poslužila hranom iz za stolom i pobegao smejući se kao ludak. Prošlo "ima 2 meseca i još ne mogu da se smirim. Pitam se čime sam zaslužila takvu majku", napisala je mlada u potresnoj ispovijesti.

Izvor: Kurir.rs

Ne propustite