NIJE DOVOLJNO SAMO DA JEDETE JOGURT I SALATE: Marija Šerifović otkrila svoj jelovnik, izgubila 7 KG za mjesec dana

Kiosk
NIJE DOVOLJNO SAMO DA JEDETE JOGURT I SALATE: Marija Šerifović otkrila svoj jelovnik, izgubila 7 KG za mjesec dana
Jelovnik Marije Šerifović će vas iznenaditi.

Jelovnik Marije Šerifović će vas iznenaditi.

Marija Šerifović odIučna je u namjeri da liniju dovede do savršenstva. Iako se zbog prepunog rasporeda nije usuđivala na ovako veliku životnu promjenu, prelomila je da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom. Pjevačica je redovna na treninzima, a njen jelovnik je brižljivo biran. Rezultat je sedam kilograma manje za mjesec dana.

"Za doručak jedem na primjer palentu, koja je daleko ljepša kada se sprema na puteru ali je ja sada jedem na vodi i uz nju konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće i to bude lijepo. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, par badema, možete i suve šljive, strava je. Nekada zdrav hljeb koji ne jedem često ali je jako ukusno, uz ćureća prsa, salatu i paradajz, ili domaća pileća pašteta i sirni namaz", rekla je Marija i istakla da je piletina uvek dobar izbor za ručak.

"Ako volite kuhano, spaseni ste, ne volim ni grašak, ni boraniju ni paprike koje teško varim, i onda sam ja osuđena na jednom nedeljno biftek, ribu ili neku piletina sa susamom. Ne jedem lososa, svinjske krmenadle, znači mora i o tome da se vodi računa. Piletina je uvijek dobar izbor za ručak", kaže Marija u svom vlogu. Pjevačica je podsjetila da nije važan samo izbor namirnica, već i količina koje se unosi.

"Tuna salata, razne salate, jogurt i tako dalje. Ali nemojte da vas ovo zavara, važne su i količine hrane koje unosite. Takođe, važno je da prije nego što krenete da se hranite drugačije uradite i krvnu sliku", kaže Marija.

Ne propustite