VAŠ NAMJEŠAJ ĆE DA BUDE KAO NOV: Treba vam samo 1 sastojak i fleke nestaju

Sve za dom
VAŠ NAMJEŠAJ ĆE DA BUDE KAO NOV: Treba vam samo  1 sastojak i fleke nestaju
-

Fleke koje se pojavljuju na namještaju, a naročito na onom u dnevnoj sobi znaju da budu prava noćna mora za mnoge domaćice. 

Ipak, postoje neki trikovi koji mogu da vam olakšaju proces uklanjanja nečistoća i učine da vaš namještaj bude kao da je sada izašao iz prodavnice. 

I još jedna sjajna vijest, ono što vam za čišćenje treba vjerovatno već imate u svojoj kuhinji.

Na društvenim mrežama se može naći pregršt saveta za uređenje, čišćenje doma i tome slično. Neki su pomalo besmisleni, neki jednostavno ne funkcionišu, ali ima i onih koji nas oduševe.

Ovo je jedan od tih.

Ukoliko imate uporne fleke po garnituri, krevetima, sofama i drugom mebliranom namještaju ne brinite. Sve što vam je potrebno da biste učinili da izgleda kao nov jeste jedna tableta za pranje sudova. 

Sve što treba da uradite je da tabletu stopite u vreloj vodi, a zatim snažnim pokretima napravite pjenu, koju ćete lagano pokupiti mikrofiber krpom, a onda snažno njome istrljati mjesto gdje se fleka pojavila.

Nakon nekoliko snažnih poteza fleka će nestati, prenosi Glossy. Zatim uzmite suh peškir i ponovo istljajte to mjesto. Krevet će ostati suh, spreman za korišćenje, a od fleke neće ostati ni trag. 

 

Ne propustite