SVI GLEDAJU U NOGE ANE SEVIĆ: Vidite li vi šta je čudno?

Objavljeno:06.10.2022 - 22:25
A A A Times Arial

Pjevačica i voditeljka Ana Sević posljednjih godina povukla se sa javne scene i posvetila porodici, ali je veoma aktivna na društvenim mrežama gdje njeni modni izbori privlače mnogo pažnje.

Nakon što je ljetos napravila pravu pometnju kada je kupila plastične sandale čija je cijena oko 650 eura, gotovo svaki Anin stajling se komentariše, a ona se sada pojavila u jednom modernom, jesenjem izdanju.

Pjevačica je odabrala jednu od najaktuelnijih boja sezone - popularnu "kamel" nijansu, pa je ponijela pantalone od kože u toj boji, kao i džemper, tašnu i cipele u istim tonovima. Kako bi "razbila" ovu kombinaciju, uz sve je uparila i džemper bordo boje.

ana-sevic

Iako ovog puta nije nosila "sporne" plastične sandale koje su izazvale oprečne komentare, Ana je ipak privukla pažnju izborom obuće. Ona je nosila neobičan model cipela na visoku potpeticu, koje su pozadi zatvorene i duboke do članka, dok su naprijed potpuno otvorene, te otkrivaju ris i prste.

Ana Sević (37), podsjetimo, u braku sa sadašnjim mužem Danielom Nedeljkovićem ima kćerku Senu i sina Simeona, dok iz braka sa bivšim suprugom Darkom Lazićem ima i najstariju nasljednicu Lorenu.

"Za manje od dvije godine rodila sam dvoje dece, a nisam ni mlada bogami. Jeste naporno s jedne strane, zato što Sena ima samo godinu i 5 mjeseci, a Simeon ima dva mjeseca, ali nekako to ide sve, upadneš u taj neki "mode" i ništa ti nije teško naravno. Lorena (8) je starija, odgovorna sva, uvijek je tu da pripomogne, sve što može naravno. Ona i Sena, to je posebna vrsta ljubavi, ja uvijek kažem, ja sam jedinica, ne znam kako izgleda imati sestru, i sada kada vidim njih dvije jako mi je žao zbog toga, jer je to stvarno neka druga dimenzija skroz. Sada kada je došao i Simeon, Lorena ima drugačiji odnos prema njemu. Ali dobro, on je još jako jako mali, Sena je u šoku, mislim da je u fazonu 'ok, dosta je bio kod nas, vratite ga', ali dobro", kroz smijeh je prije nekoliko mjeseci ispričala Ana za emisiju "Exkluziv".