3 ZNAKA SU NA UDARU! POSEBNA ASTRO POJAVA STIŽE: Spremite se za veliki preokret

Kiosk
3 ZNAKA SU NA UDARU! POSEBNA ASTRO POJAVA STIŽE: Spremite se za veliki preokret
-

Venera u znaku Vage ispoljava svoje najbolje osobine jer se tu dobro osjeća, stoga je na nama da iskoristimo to razdoblje najbolje što možemo. Imamo priliku ne samo poboljšati svoje odnose, već i svoju poziciju u njima

Vrijeme je za saradnju sa drugima jer nam upravo od drugih dolaze prilike koje nas motivišu, suočavaju sa onim od čega želimo pobeći, podstiču nas da se pokrenemo, pomažu nam.  Jačaće potreba za ljubavlju i prisnošću sa onima koje volimo.

Usamljeni su u prilici obogatiti svoj društveni, ali i ljubavni život, ostvariti novo poznanstvo, možda i promijeniti svoj ljubavni status tako što će započeti novi odnos.

VENERA U VAGI ĆE NAJVIŠE UTICATI NA OVA TRI ZNAKA:

Ovan
Rješavanje problema vezanih za javnost. Svi koji su u stabilnim partnerskim odnosima ili u braku, uživaće u divnim trenutcima sa voljenom osobom. Slobodnima stoji poznanstvo ili stabilizacija postojećeg odnosa.

Vaga
Venera je upravo u vašem znaku, gdje je i njeno sedište. Vrijeme je da ražmišljate o putovanjima, edukaciji ili duhovnom usavršavanju. Ovo je pravi period da spoznate svoje potrebe i želje.

Bik
Na pomolu je ostvarenje vaših želja vezanih za karijeru. Bićete jači i stabilniji. Neko koga cijenite i poštujete postaće zainteresovan za vas na emotivnom polju i podsjetiti vas šta to beše ljubav, pišu astrousluge.com

Ne propustite