U TOKU OKTOBRA TREBA DA OBRATITE PAŽNJU NA OVE DATUME: Uticaće na sve znake Zodijaka

Kiosk
U TOKU OKTOBRA TREBA DA OBRATITE PAŽNJU NA OVE DATUME: Uticaće na sve znake Zodijaka
-

Dobro se pripremite

Astrolozi kažu da nas u toku oktobra očekuje šest vrlo izazovnih i opasnih dana. Oni nas upozoravaju da se spremimo na vrlo turbulentan period u kom će doći do mnogih promjena.

Prema riječima astrologa, na ove dane bi posebno trebalo da obratite pažnju.

22. oktobar - konjukcija Venere i Sunca
Prvi nepovoljan dan biće tek 22. oktobra i obeležiće ga izazovan aspekt Venere i Sunca. Venera i Sunce će započeti borbu za uticaj, a to će rezultirati dramatičnim promenama raspoloženja. U takvim danima je bolje da ne izazivate sukobe i nepromišljene poteze.

Budite ljubazniji na ovaj dan i ne raspravljajte se ni sa kim, čak i ako ste 100 odsto sigurni da ste u pravu.

23. oktobar - Venera ulazi u Škorpiju
Od 23. oktobra do 15. novembra Venera će biti u Škorpiji. Sam ovaj dan će biti čudan, jer će energija Venere u nama rađati sumnje i strahove. Željećemo da budemo lijeni i da sve poslove i obaveze prebacimo na nekog drugog.

Naravno, bolje je da to ne radimo, jer tako možemo izazvati probleme.

25. oktobar - djelimično pomračenje Sunca u Škorpiji
Ovog dana mogu da se dogode neke stvari na polju ljubavi s kojim ćete morati da se pomirite. Ne govorite ljudima o svojim planovima i ambicijama ovog dana. U pozadini pada Venere djelimično pomračenje će biti još opasnije jer će mnogi osjetiti neku vrstu nelagode i unutrašnje boli.

28. oktobar - Jupiter se vraća u Ribe
Jupiter ostaje u Ribama sve do 19. decembra. Inspiracija i kreativnost će nestati, pa će mnogi poželjeti da odustanu od nekog započetog posla. Međutim, nemojte da se bojite prepreka na putu i rješavajte probleme što je prije moguće.

Ovo će biti glavna tajna održavanja sreće na ovaj dan.

29. oktobar - Merkur ulazi u Škorpiju
Škorpija nije u harmoniji s Merkurom, pa takav prelaz neće donijeti gotovo ništa dobro. Najviše opreza se zahtjeva na putovanjima i u saobraćaju. Ovaj dan je najbolje da ostanete kod kuće i nikako nemojte da započinjete nešto novo.

Astrolozi naglašavaju da ovaj dan nikako ne trošite novac, posebno ne na sebe.

30. oktobar - početak retro faze Marsa
Zbog ovog događaja kraj jeseni i početak zime neće biti najuspješniji za one koji su usmereni na brzi uspjeh. Mars u slaboj retro poziciji znači da je strogo zabranjeno žuriti. 

Na ovaj dan će mnogi od nas izgubiti motivaciju i volju za radom i pobjedom. Ljudi će biti neraspoloženi, agresivni i nespremni na kompormis. Zato je važno da ovaj dan budete posebno ljubazni.

Astrolozi vjeruju da će mnogi od nas krajem oktobra zbog svih ovih negativnih događaja izgubiti sposobnost postupanja po svojoj savjesti. Moguće je da će naše tamne strane karaktera pokušati da budu veće od naših lijepih strana, piše "Atma.hr".

(Telegraf.rs)

Ne propustite