TRUDNA MAJKA ADAMA ADAKTARA U 42. GODINI, objavila slike: "Nisam planirala dijete, ali.."

Objavljeno:04.10.2022 - 22:39
A A A Times Arial

Foto: Kurir.rs

Alisa Adaktar, majka Adama Adaktara, koji se sam provazo "Bog obrva", objavila je na svom Instagramu da je u drugom stanju.

Ona je saopštila radosne vijesti i istakla da nije planirala trudnoću u 42. godini, ali da su je najbliži podržali.

"Već duže vrijeme slušam mnogo ljudi kojime savjetuju (iz najbolje namjere) šta treba da uradim sa svojim životom, kako bi trebalo da postupim i šta bi oni uradili da su na mom mjestu. Ali nisu. Što je za nekoga propast, za nekoga je radost. Da, imam ovoliko godina i da odlučila sam da zadržim ovu trudnoću, koji nisam planirala, ali život je često nepredvidiv. Donela sam odluku za koju osjećam da je ispravna, jer ja upravljam svojim životom, ne zanima me tuđe mišljenje, a ko je trebalo da me podrži, podržao me je. Hvala svima koji ste uz mene", napisala je ona u opisu fotografije na kojoj se već nazire trudnički stomak, dok su se u komentarima nizale čestitke.

3198835-alis-1-ff

Ona je potom objavila još jednu fotografiju na kojoj je u prvom planu njen stomak, a jasno je da je majka "Boga obrva" već neko vreme u blagoslovenom stanju.

Podsetimo, Alis Adaktar, koja se nekada zvala Bobana i imala salon za tetoviranje u Čačku, na Instagramu objavljuje slike na kojima izgleda kao milion dolara. Iako je imala par intervencija, njene slike u kupaćem kostimu izazivaju puno pažnje, zbog čega su pojedini pratioci išli na APR i provjeravali podatke o firmi kako bi saznali godište Adaktarovih.

Na osnovu matičnog broja otkriveno je da Adam Adaktar ima 24 godine, a da njegova majka ima 42.

Kurir.rs