Evo šta je danas princ Vilijam rekao o KEJT MIDLTON pa je ODJEKNULO: "ŽAO MI JE...",

Show
Evo šta je danas princ Vilijam rekao o KEJT MIDLTON pa je ODJEKNULO: "ŽAO MI JE...",

Princ William ovog četvrtka, 25. aprila uputio se u iznenadni posjet jednoj srednjoj školi u Sandwellu, a svojim dolaskom oduševio je brojne učenike.

Jedan od njih, Freddie Hadley, prošle godine princu je poslao pismo u kojem ga poziva da lično dođe podržati školski projekt vezan za mentalno zdravlje dječaka.

William se tada nije mogao odazvati na poseban događaj, a dječaku se tada ispričao i u ime Kate Middleton te mu putem X-a obećao da će jednom prilikom doći.

"Dobar dan Freddie, jako mi je žao što Catherine i ja ne možemo danas biti s tobom i ostalim učenicima u St Michael's. Odlučno se uhvatiti u koštac s izazovima mentalnog zdravlja i stigmama vrlo je važno, molimo vas da nastavite s ovim važnim radom. W", napisao je tada.

Tokom današnje posjete ovoj srednjoj školi, William je s učenicima razgovorao o važnosti mentalnog zdravlja, a u jednom trenutku spomenuo je i suprugu Kate koja se trenutno bori s karcinomom.

"Žao mi je što Catherine nije mogla biti ovdje. Voljela bi to", kratko je istaknuo.

Podsjećamo, princeza od Walesa je prošlog mjeseca u emotivnoj video poruci objavila da ima rak. Tada je priznala da je dijagnoza bila veliki šok za nju te da ona i William čine sve što mogu da procesuiraju i riješe situaciju u svoja četiri zida za dobrobit njihove mlade porodice, prenosi Story.

Ne propustite