RAZVODI SE NAJPOZNATIJI AMERIČKI PAR - DEFINITIVNO JE: Već su angažovali advokate

Kiosk
RAZVODI SE NAJPOZNATIJI AMERIČKI PAR - DEFINITIVNO JE: Već su angažovali advokate
-

Zvijezda američkog fudbala Tom Brejdi i poznati model Žizel Bundšen angažovali su advokate sa kojima će prekinuti svoj brak

Legendarni igrač američkog fudbala Tom Brejdi (45) i brazilski supermodel Žizel Bundšen (42) definitivno se razvode i već su angažovali advokate koji će im pomoći da prođu kroz tu proceduru. Oni su zajedno od 2006, u braku su već 13 i po godine i imaju dvoje djece - sina (13) i ćerku (10). Brejdi ima i sina kojeg je dobio 2007. u vezi sa glumicom Bridžet Mojnahan.

Prema navodima američkih medija, jedan od najpoznatijih parova na svijetu već nekoliko mjeseci ne funkcioniše, pa Tom i Žizel žive odvojeno i traže način kako da podijele imovinu vrijednu milione i milione dolara. "Nikad nisam mislio da će im ova svađa biti kraj, ali izgleda da jeste. Mislim da ovog puta nema povratka. Oboje imaju advokate i sada prate šta će sve podrazumijevati razvod, ko će šta dobiti i kakve će biti finansije", rekao je jedan izvor blizak manekenki i zvezdi američkog fudbala.

Prema informacijama medija, oboje žele da ostanu blizu djeci i podijelili bi starateljstvo na njima u slučaju bilo kakvog epiloga. Zahtjev za razvod podnijeli su na Floridi, gdje su smješteni i gdje Tom i dalje igra za Tampa Bej Bakanirse, sa čim se lijepa Brazilka navodno dugo ne slaže, jer nije bila za to da nastavi karijeru i u 46. godini. Ipak, on sa Baksima napada još jednu titulu i po svemu sudeći na ovaj brak oboje su stavili tačku.

(Mondo.rs)

Ne propustite