IMA SAMO 8 GODINA, A ONO ŠTO JE REKLA U EMISIJI ODUŠEVILO JE JAVNOST: Jednom rečenicom održala važnu lekciju CIJELOM REGIONU

Objavljeno:02.10.2022 - 18:54
A A A Times Arial

Foto: Printscreen Twitwer/Ana Mirkovic

Osmogodišnja djevojčica Kasia Zarić oduševila je cijelu Srbiju svojim stavom o društvenim mrežama govoreći o bezbjednosti djece na internetu.

Bezbednost djece na internetu je tema o kojoj se malo govori, a od velikog je značaja. Djeca nemaju razvijenu svijest o tome koliko je njihova bezbjednost na internetu ugrožena, a razvoj društvenih mreža bezbednost dece sve više dovodi u pitanje.

Gotovanje male Kasie Zarić u jednoj emisiji na RTS - u vratilo je veru u novije generacije i podiglo svest o tome koliko je edukacija djece po tom pitanju važna.

Sve više izazova je na društvenim mrežama kojima je teško odoleti, a koji mogu biti izuzetno opasni. Djeca slijepo slede te izazove želeći da se uklope u društvo i da se istaknu dokazujući hrabrost svojim vršnjacima

Video na OVOM LINKU

Mala Kasia istakla je da još uvijek nema društvene mreže, jer se previše plaši izazova koji se na tim polatformama nameću.

"Ne bih učestvovala u takvim izazovima ukoliko bih povrijedila prvenstveno sebe, svoje tajne i otkrila lične podatke", istakla je djevojčica od koje bi i puno stariji mogli da nauče.