PANIKA U KRALJEVSKOJ PALAČI: Pogoršalo se stanje Kate Middleton nakon kraljicine sahrane

Kiosk
PANIKA U KRALJEVSKOJ PALAČI: Pogoršalo se stanje Kate Middleton nakon kraljicine sahrane
-

Prema izvještajima britanske štampe, Kejt Midlton se u posljednje vrijeme bori sa nesanicom

Vojvotkinja od Kembridža se požalila na svoje loše zdravlje dok je razgovarala sa vojnicima Komonvelta. Stručnjaci sugerišu da bi problemi supruge princa Vilijama mogli da ostave loše posljedice na nju.

Britanska kraljevska porodica i dalje oplakuje nedavnu smrt kraljice Elizabete Druge i čini se da to ozbiljno utiče na njihovo zdravlje. Jedna od osoba koja osjeća posljedice nedavnih događaja je Kejt Midlton. Osim što su se oprostili od bake njenog supruga, vojvode od Kembridža su se preselili iz Kensingtona u Vindzor, što je uticalo i na zdravlje princeze Kejt.

Britanska štampa prenosi da se zdravlje supruge princa Vilijama pogoršalo, što je i sama morala da potvrdi. Prema Hello Magazinu, Kejt Midlton je priznala da je zbog nedavnih događaja pati od nesanice.

Kejt Midlton se ne žali na nedostatak obaveza, pa joj nesanica može biti pravi problem.

Pored toga, posljedice ovakvog stanja vrlo često uključuju: promjene raspoloženja, smanjenje imuniteta, kao i probleme sa pamćenjem, fokusom i koncentracijom. Najbolji i ujedno najjednostavniji načini borbe protiv nesanice su povećanje fizičke i kognitivne aktivnosti, eliminisanje mentalnog stresa i izbjegavanje sukoba.

(Nazena.rs)

Ne propustite