ASTROLOZI OTKRIVAJU NAJSRETNIJE DANE U OKTOBRU 2022: Iskoristite sljedeće šanse, možete ostvariti ono što ste DUGO ŽELJELI

Kiosk
ASTROLOZI OTKRIVAJU NAJSRETNIJE DANE U OKTOBRU 2022: Iskoristite sljedeće šanse, možete ostvariti ono što ste DUGO ŽELJELI
-

Najsretniji dani u oktobru 2022. godine mogu vam donijeti mnoge lijepe stvari, zato se dobro pripremite!

U oktobru nas očekuju razna planetarna dešavanja na nebu koja će umnogome uticati na nas, kako ističu astrolozi. Biće veliki uspona, ali i poteškoća - dobro se pripremite. Prema položaju zvezda, četiri dana u ovom mjesecu imaju posebnu energiju koja privlači uspjeh i pozitivne stvari, zato ih iskoristite na pravi način!

Najsrećniji danu u oktobru 2022. godine su:

2. OKTOBAR

Merkur izlazi iz retrogradne faze i kreće direktno - Konačno je došao kraj svim teškoćama izazvanim dugim periodom retrogradnog kretanja Merkura. Suočili smo se sa pogrešnim informacijama, kvarovima, greškama, ali od 2. oktobra ovakav uticaj počinje polako da blijedi. Istina je da ćemo još uijvek biti pod uticajem postretrogradne sjenke, ali komunikacija će već biti znatno bolja. Ovo je najbolji dan u mjesecu za postavljanje ciljeva za budućnost i preduzimanje prvih koraka ka njihovom ostvarenju.

8. OKTOBAR

Pluton izlazi iz retrogradnog stanja - Od ovog dana imaćemo priliku da proširimo svoje lične mogućnosti, obraćajući pažnju na to kako se motivišemo sebe, otkrivamo šta treba da uradimo za ostvarenje onoga čemu težimo. Vrijeme je da osvestite šta je ono što vas sprečava u rastu i napredovanju. Kada se suočite licem u lice sa svojim strahovima i kompleksima i odlučite da se promijenite, shvatićete da imate mnogo više moći za ovu transformaciju nego što ste mislili.

17. OKTOBAR

Posljednja četvrt Mjeseca u Raku, Sunca u Vagi u trigonu sa Marsom u Blizancima - Šesto čulo nas i dalje podržava u razumijevanju kako sopstvenih misli i osjećanja, tako i osjećanja voljenih, pa je vrijedno iskoristiti ovo vrijeme za harmonizaciju odnosa i rešavanje dugogodišnjih sukoba. Vješto se snalazite sa sagovornikom i znate kako da predstavite svoje gledište bez straha od mišljenja drugih. Položaj Sunca u odnosu na Mars ukazuje da je ovaj dan idealan za sve nove početke i odlučne korake u svim oblastima života.

21. OKTOBAR

Mjesec u Djevici u trigonu sa Uranom u Biku - Ovaj aspekt nam pomaže da se osjećamo prijatno u svojoj koži, da budemo baš onakvi kakvi jesmo. Njegujemo svoju različitost i autentičnost uprkos mišljenju okruženja koje se ne poklapa sa našim. Ovog dana nećemo imati problema sa sklapanjem novih prijatelja, partnera i istomišljenika, jer će samopouzdanje zadovoljiti i nas i one oko nas. Mnogi će biti u iskušenju da urade nešto impulsivno, da rizikuju, ali umjesto pada, postoje velike šanse za uspjeh.

(Stil)

Ne propustite