NOVČANI HOROSKOP ZA OKTOBAR 2022: Tri znaka će imati LUDU SREĆU - pare će stizati "U DŽAKOVIMA"

Objavljeno:28.09.2022 - 14:32
A A A Times Arial

Saznajte šta kaže novčani horoskop za oktobar 2022. godine.

Horoskop otkriva koja tri znaka će imati najviše sreće u oktobru. Naklonost zvezda će najviše osjetiti na polju finansija!

BLIZANCI

Od naredne nedelje najveću promjenu će osjetiti rođeni u znaku Blizanaca. Svi koji su imali finansijske probleme će lako naći rešenje, neki će dobiti povišicu na poslu, a nekolicina će se obogatiti i kroz nasleđe. Ovo poboljšanje na polju novca će kod njih podstaći želju da više troše, ali trebalo bi da budu oprezni da ne pretjeruju. Velika je vjerovatnoća i da će neki pokrenuti sopstveni biznis koji će biti i te kako unosan. 

RAK

Rakovi će bez velikih poteškoća početkom oktobra sklopiti nekoliko velikih poslova koji će im u narednom periodu donijeti dobru zaradu. Važno je da obrate pažnju na nekretnine, jer će upravo od prodaje i transakcija vezanih za njih imati najviše zarade. Rakovi koji imaju neke planove, a koje već duže vremena čekaju da sporovedu u djelo, konačno će ostvariti želje. Uspjeh i na ovom polju im ne gine, a novac je zagarantovan!

DJEVICA

Djevice će, takođe, početkom oktobra biti prijatno iznenađene. Bukvalno već od vikenda počinje  razrješenje njihovih finansijskih problema. Novčana pomoć stiže od članova porodice, a one koji se okušaju u igrama na sreću pratiće fortuna - dobitak im je zagarantovan. Djevice koje čekaju na unaprjeđenje, takođe će biti nagrađene. Imaće mnogo više novca, a savjet zvijezda je da ga ne troše. Eventualna preporuka je da najmilije obraduju skupim poklonima. 

MONDO