ASTROLOZI OBJAVILI/ VEČERAS JE POSEBNA ASTRO POJAVA: 3 znaka su na udaru, EVO ŠTA IH ČEKA!

Kiosk
ASTROLOZI OBJAVILI/ VEČERAS JE POSEBNA ASTRO POJAVA: 3 znaka su na udaru, EVO ŠTA IH ČEKA!
-

Horoskop otkriva koja 3 znaka će shvatiti više o svojim odnosima kada Mjesec pređe u misteriozni znak Škorpije večeras, 27. septembra!

Mjesec prelazi u znak Škorpije, što nas podstiče da se fokusiramo na svoju ličnost, na lični razvoj i da osvijestimo koja unutrašnja osjećanja treba da filtriramo. Škorpija je misteriozni znak, puna je tajni, ali jednoj stvari uvijek otvoreno priistupa, a to je rad na sebi i onstantan razvoj ka boljem životu i napretku.

Horoskop ističe da je ovaj lunarni aspekt povoljan za posao, razvoj ideja i projekata, ali u ljubavi može donijeti promjene i izazove. Ali ne treba očajavati, ovo je prilika za rast, osvajanje nekih novih vizija i ideja kada je riječ o romantičnim odnosima.

Bik

Često ste u životu slijepo vjerovali drugima, možda ste čak i sebe smatrali naivnim. Ali sa ovakvom praksom je gotovo; upravo u ovom trenutku ćete mnogo manje vjerovati drugima i više slušati svoju intuiciju. Vrijeme je da počnete da pratite svoj unutrašnji glas, jer su svi odgovori već skriveni u vama.

Vaga

Čak i kada vaša intuicija uporno upozorava da neko nije dostojan povjerenja, ponekad ipak odlučite da pružite šansu, čak i ljudima koji su vas više puta povrijedili. Ali na ovaj način uvek ste razočarani. Mjesec u Škorpiji podstiče vas da se fokusirate na sebe i donosite odluke na osnovu sopstvenih osećanja.

Škorpija

Kada Mjesec pređe u vaš znak, osjetićete posebnu moć i poželjećete da se zauzmete za sebe. Ponekad vjerujete pogrešnim ljudima, a u ovom trenutku ćete shvatiti ko je od vaših najmilijih zaista vrijedan povjerenja i od koga bi se imalo smisla distancirati.

Izvor: Sensa

Ne propustite