PROVJERITE

ZA NJIH VIŠE NIŠTA NEĆE BITI ISTO: Ova 4 znaka horoskopa do kraja godine ČEKA VELIKA PROMJENA

Objavljeno:26.09.2022 - 12:43
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija

Univerzum vas sigurno vodi do prave osobe

Blizanci

Mnoge stvari će biti u ćorsokaku, ali ne i ljubavni život! Imate veliku šansu da do zime upoznate osobu svog života!

Mnogi Blizanci će se, s druge strane, pomiriti s bivšim partnerom, ali astrolozi savetuju da je bolje da sve što je bilo ostavite u prošlosti i ne pokušavate da gradite tamo gdje je nešto bilo srušeno.Univerzum vas sigurno vodi do prave osobe.

Djevica

Nakon izazovnog perioda, Djevicama dolazi period velikih promena u ličnom životu. Oni koji su dugo sami, Univerzum će nagraditi novom ljubavlju koja će im izliječiti sve stare rane. Ako ste u vezi koja je već duže vreme u krizi, kraj godine bi mogao da bude ključan. Ukoliko ne radite na komunikaciji, neko od vas će možda potražiti sreću sa strane, a to znači definitivni kraj.
 
Strijelac

Na njima će biti samo da izaberu s kim se bolje slažu. Ako ste u vezi koja stagnira, ovo je sjajno vreme da pokrenete stvari s mrtve tačke. Treba vremena, budite strpljivi i radite na tome da vaš odnos bude otvoreniji i da manje kontrolišete jedno drugo. Sve će se riješiti do zime!
 
Vodolija

Vodolije koje su same, imaće priliku da započnu novu romansu. Velike su šanse da to ne bude samo prolazna avantura koja se pamti, već da to bude osoba s kojom možete da započnete odnos koji ima izgleda da traje. Ako ste u braku, uspavana osjećanja će procvjetati početkom zime.

Partner i vi složićete se da je vrijeme da se više približite jedno drugom, da pokrenete strasti. Putovanje je način na koji možete ponovo da otkrijete zbog čega ste se zaljubili u njega.