KAD SE UDALA ZA PRINCA HARIJA MISLILA JE DA JE RIJEŠILA SVE: A onda je kraljica presjekla - evo šta se desilo u kraljevskoj porodici kada je Megan odbila da ispunjava dužnosti

Objavljeno:26.09.2022 - 10:53
A A A Times Arial

Foto: Profimedia

Šta se dešavalo u kraljevskoj porodici onda kada je Megan odbila da ispunjava dužnosti vojvotkinje od Saseksa

Nova knjiga o kraljevskoj porodici "Dvorjani: Skrivena moć iza krune" autorke Valentine Lou, donosi nove podatke od Megan Markl i princu Hariju.

Valentina tvrdi da je Megan vjerovala da će biti "Bijonse iz Velike Britanije" onaj momenat kad se udala za princa Harija. Kad je otkrila da kraljevski život podrazumjeva stroga pravila koja moraju da se poštuju, odlučila je da napusti dužnosti vojvotkinje od Saseksa.

296001-profimedia0722852960-ff-1

Foto:Profimedia

Kada je Megan Markl shvatila kakve je sve obaveze očekuju kao vojvotkinju do Saseksa, osjećala se "satjeranom u ćošak i neshvaćenom" od strane Porodice.

Kraljica je tada, navodno rekla "ili ste dio porodice ili idete" nakon što su svi iz kraljevske porodice pažljivo razmatrali šta im je činiti nakon objave Megzita.

Autorka knjige kaže da se porodica pet dana sastajala razmatrajući šta sa Megan i Harijem nakon što su oni najavili da napuštaju kraljevske dužnosti 8. januara 2020. godine.

Pet mogućih scenarija je bilo u opticaju, između ostalih, porodica je razmatrala da se Megan i Hariju da mjesec dana svake godine za sopstvene aktivnosti, ili da im se smanje obaveze koje su ih toliko opterećivale.

"Mislim da je Megan mislila da će biti Bijonse iz Velike Britanije. To što je dio kraljevske porodice dalo joj je razlog da se hvali. Dok nije otkrila da će imati toliko obaveza da neće imati vremena za privatne stvari i na kraju joj je to zasmetalo najviše," kaže dobro obavješten izvor iz kraljevske porodice.

Izvor:Stil.rs