Zorica Marković prije Zadruge SMRŠALA 25 KG, A SAD OTKRILA KAKO: Evo šta je jela svaki dan - BEZ IKAKVE DIJETE

Kiosk
Zorica Marković prije Zadruge SMRŠALA 25 KG, A SAD OTKRILA KAKO: Evo šta je jela svaki dan - BEZ IKAKVE DIJETE
Zorica Marković smršala i ostavila sve bez teksta novim izgledom!

Zorica Marković smršala i ostavila sve bez teksta novim izgledom!

Legendarna pjevačica narodne muzike Zorica Marković odlučila je da dovede svoju liniju do savršenstva, a izgleda da njenu upornost i istrajnost ništa ne može da pokoleba! Mnoge je šokirala prznanjem da je u jednom momentu imala blizu 100 kg! Međutim, lagano je menjala navike, te je uspjela da smrša desetak kilograma.

Ali, tu nikako nije željela da se zaustavi, te je tokom ljeta svoju kilažu smanjila za još 15 kg, te trenutno ima neverovatnih 75 kg. Kada je ušla u jedan rijaliti program, sve je ostavila bez teksta, pokazavši svoju novu liniju. Zorica je blistala, a komentari da se baš podmladila su sve glasniji.

- Ne mogu uopšte da večeram! Kada je vrućina, jedem upola manje nego zimi, pa sam se osušila. Cijelo ljeto sam vredno radila, imala sam nastupe širom Srbije, stalno sam bila u pokretu, pa sam smršala 15 kilograma. I tu se neću zaustaviti, planiram da nastavim da mršavim. Želim da uđem u haljinu koju čuvam već godinama, a nisam mogla da stanem u nju. Nosila sam XXL, a sada nosim XL - hvali se Zorica.
I ističe da je veoma srećna što više garderobom ne mora da krije višak kilograma.

- Ugojila sam se u stomaku i na još nekim mjestima, ali se to nije primjećivalo. jer sam garderobom uspijevala da sakrijem nedostatke. To više ne radim - podvukla je pjevačica.

Folkerka smatra da je za smanjenje kilaže najbitnije iskoreniti loše navike, jer vam se na taj način kilogrami neće vraćati.

- Ne pomažu nikakve dijete, samo treba jesti više puta pomalo. Otkako se zdravije hranim, mnogo se manje ojsećam umorno, a krvna slika mi je kao da sam djevojčica - kaže Zorica.

Ova vlasnica raskošnog glasa je otkrila i kako izgleda njen način ishrane.

- Jutro započinjem limunadom, pa onda jedem voće. Nakon toga pojedem jedno parče tost hljeba, pa tek onda popijem kafu. Na taj način čuvam želudac. Za ručak obično jedem piletinu ili ribu uz sezonsku salatu. Najvažnije je da obroci budu mali. Za užinu jedem orašaste plodove, koji mi stanu na dlan, ne više od toga - priča pjevačica.

Zorica naglašava da više ne pije sokove, a da joj je šetnja postala skoro svakodnevna rutina.

Ne pijem više gazirane sokove. Trudim se da pijem vodu u što većim količinama. Nisam neki ljubitelj slatkog, tako da sam bijeli šećer izbacila. Uveče i preko dana, kad god imam slobodnog vremena, idem u šetnju. Volim da šetam po svom kraju, a to ću činiti i u rijalitiju - zaključila je.

Ne propustite