DOLAZI NAM MAGIČAN MLAD MJESEC U VAGI 25. SEPTEMBRA: 3 znaka će osjetiti nevjerovatnu energiju, dok se jednom sprema HAOS

Kiosk
DOLAZI NAM MAGIČAN MLAD MJESEC U VAGI 25. SEPTEMBRA: 3 znaka će osjetiti nevjerovatnu energiju, dok se jednom sprema HAOS
-

Mlad Mjesec u znaku Vage se događa baš u isto vrijeme kada i retrogradni Merkur, što dovodi do sukoba dvije potpuno različite energije. Ali, od 25. septembra počinje period koji je idalan da prispitate svoje misli, želje i da se fokusirate na njhovo ostvarenje.

Ova lunarna energija čini da budemo otvoreni, nježni, a spremi na nove stvari, podstiče nas da se usredsredimo na pronalaženje ravnoteže. Mlad Mjesec nam šalje jednu slatku i harmoničnu atmosferu - osjetićete taj zen momenat.

Može pogoditi vaše raspoloženje i tjeraće nas da vrjednujemo ono što želimo, a najbolje što možemo učiniti, jeste da damo sebi prostora i vremena. Ako osjetite da vam se spava više nego što je to uobičajeno, znajte da je i to jedan od dejstava mladog Mjeseca.

Takođe, osjetićete veliku motivaciju i želju da ostvarite svoje ciljeve, a ovaj period je i odličan za brigu o sebi i širenje pozitivne energije oko sebe.

Nakon ovog mladog Mjeseca počinjemo da ulazimo u sezonu pomračenja, koja počinje tokom sljedećeg mladog Mjeseca, od 25. oktobra. Tada vas očekuje velika transformacija, promjene koje će uzburkati život - zato iskoristite energiju mladog Mjeseca da usvojite novine koje vam mogu pomoći u narednim životnim putovanjima.

Tri horoskopska znaka će najviše osjetiti uticaj ovog perioda

Mlad Mjesec će najteže pasti Ovnovima koji više neće moći samo da jure, već će morati malo i da zastanu, takođe i njihov ljubavni život će biti na iskušenju. Ove promjene će osjetiti i Vage, kojima slijedi turbulentan period naročito u pogledu toga kako doživljavaju sebe. Jarčevi će dobiti dosta novih ideja i poslovnih izazova, dok će morati da obrate pažnju na međuljudske odnose.

(Stil)

Ne propustite