OPASNO DOBAR TRIK KUHARA: Ako želite KAJGANU KAO U RESTORANU, morate dodati 1 SASTOJAK

Praktična žena
OPASNO DOBAR TRIK KUHARA: Ako želite KAJGANU KAO U RESTORANU, morate dodati 1 SASTOJAK
Kajgana je mnogima prvi izbor za doručak, a neki ljudi je vole u svako doba dana

Kajgana je mnogima prvi izbor za doručak, a neki ljudi je vole u svako doba dana

Kajgana se sprema poprilično jednostavno,ali postoje različite varijacije njene prirpeme.

Ukoliko želite da pripremite ukusnu pahuljastu kajganu, kuhari preporučuju da joj dodate sastojak za koji ne bismo nikada pomislili da može da ide uz ovu namirnicu.

Prema FirstForVomen, ako u jaja dodate limunov sok, dobićete mnogo bolji ukus i vazdušastu strukturu. Smatra se da proteinska struktura unutar jajeta, reaguje sa kiselinom iz limunovog soka kako bi se formirala čvršća unutrašnja struktura koja drži mehuriće vazduha.

Savjet je da pomiješate šest jaja sa polovinom kašičice limunovog soka i prstohvatom soli.

Iako zvuči čudno da spojimo ove dve potpuno suprotne namirnice, ako se sve uradi kako treba, jaja ne bi trebalo da imaju ukus limuna, a dobiće finu, pahuljastu strukturu.

Ne propustite