VEĆINA ŽENA OVO RADI U RESTORANU, A NIMALO NIJE DAMSKI! Ana je otkrila TOP 5 pravila ponašnja - 1 će oduševiti JAČI POL!

Praktična žena
VEĆINA ŽENA OVO RADI U RESTORANU, A NIMALO NIJE DAMSKI! Ana je otkrila TOP 5 pravila ponašnja - 1 će oduševiti JAČI POL!
-

Ana Bej podijelila je ženama 5 savjeta učtivog ponašanja u restoranu!

Da li je važno kako se ponašamo na javnom mjestu ili bi trebalo da budemo potpuno svoji i radimo stvari onako kako smo navikli kod kuće? Uvijek je lijepo vidjeti ženu koja poznajte osnovna pravila ponašanja i drži do sebe.

Ana Bej, modni ekspert, kao i životni stručnjak, ali i poznavalac lijepog ponašnja, podijelila je nekoliko manira koje svaka žena treba da poznaje kada ode u restoran ili kada je jači pol pozove na ručak ili večeru.

Prvi od savjeta odnosio se na raspored čaše za vino na stolu. Ona uvijek treba da stoji ispred vas, tik pored čaše sa vodom i nikako drugačije.

Drugi savjet se odnosi na to, da ukoliko naručite salatu, nikada ne bi trebalo da je siječete. Dešava se listovi zelene salate budu poveći, ali oni se jedu takvi kakvi jesu. Uvijek možete da ih presavijete na pola kako bi vam bilo lakše da ih pojedete, a ukoliko ne želite neko da vam gleda u usta dok ubacujete zalogaj, još jedan od savjeta jeste da ih zaklonite šakom druge ruke.

Treći savjet se tiče toga na koji način treba da mažete sos ili namaz na hljeb. Ana je napomenula da nikako ne treba da uzimate veće parčiće hljeba, odnosno kriške, već da otkinete manji djelić i namažete ga.

Na četvrtom mjestu našao se savjet sipanja vode. Prilikom sipanja nemojte da budete sebične. Prvo napunite čašu svom partneru, a zatim sebi. Na taj način ćete pokazati da ste brižljive. I za kraj, ukazala je na naviku koja većina žena svjesno ili nesvjesno radi za stolom, a to je popravljanje šminke. Za to postoji kupatilo, a u suprotnom uopšte nije damski, jer je sto namijenjen za ručavanje.

Pogledajte video u kojem Ana detaljno objašnjava:

(MONDO)

Ne propustite