OBJAVLJEN HOROSKOP ZA VIKEND, OD 26. DO 28. AUGUSTA: Jedan znak neka se pazi, EVO ŠTA GA ČEKA OD SUTRA

Porodica i zdravlje
OBJAVLJEN HOROSKOP ZA VIKEND, OD 26. DO 28. AUGUSTA: Jedan znak neka se pazi, EVO ŠTA GA ČEKA OD SUTRA
Horoskop za vikend od 26. do 28. kolovoza 2022. godine!

Horoskop za vikend od 26. do 28. kolovoza 2022. godine, piše Sensa.story.hr.

Ovan

Mjesec u Lavu u petak aktivira vašu strast i kreativnost. Kvadrat između Sunca u Djevici i vašeg vladajućeg planeta, Marsa, praćen je kvadratom između Mjeseca u Djevici i Marsa. Ovo vas ispunjava obiljem sveže i produktivne energije. Samo budite oprezni, jer se lako može pretvoriti u frustraciju. Mlad Mjesec u vašem sektoru zdravlja nudi vam sjajan način da ovu energiju usmjerite na pozitivne i korisne stvari.

Bik

Mjesec u Lavu u petak usmjerava vašu energiju ka domu i obitelji, dok kvadrat između Urana i vašeg vladajućeg planeta, Venere, naglašava sukob između vaših potreba za slobodom i sigurnosti. Mladi Mjesec u Djevici u subotu budi romantične osjećaje. Opozicija u nedjelju između Venere i Saturna usmjerava vašu energiju ka unutra, potičući introspekciju. Uživajte u opoziciji Mjeseca u Djevici s magičnim Neptunom i provedite vikend u zabavi.

Blizanci

Mjesec u Lavu u petak potiče vašu želju da se povežete s drugima, a kvadrat između Urana i Venere vas tjera da prigrlite slobodu i svoju potrebu za promjenom. Mlad Mjesec u Djevici u subotu pozitivno će utjecati na obiteljske odnose, dok Sunce u Djevici i Mjesec u kvadratu s agresivnim Marsom mogu izazvati konflikte. Nedelja vraća mir, a jutarnji trigon između Mjeseca i Urana navodi vas da istražujete nove mogućnosti.

Rak

Mjesecu u Lavu u petak pozitivno će utjecati na vaš sektor novca, a kvadrat između Venere i Urana izvlači vaše strahove za sigurnost na površinu. Subotnji mladi Mjesec u Djevici osvjetljava komunikaciju i ljubav u vašoj karti, a dok Sunce u Djevici i kvadrat Marsa i Mjeseca najavljuje svađe i nesuglasice. Savjetuje se dodatni oprez. U nedjelju, opozicija između Mjeseca i Neptuna poziva vas da se igrate, da ponovo pronađete dijete u sebi i zabavite se.

Lav

Mjesec u Lavu u petak podiže vaše samopouzdanje i samopoštovanje. Neočekivani izazov na poslu može biti izazvan kvadratom između Venere u Lavu i Urana u vašoj desetoj kući. Mladi Mjesec u Djevici u subotu dobro će utjecati na vaše financije. Vrijeme je da se više posvetite poslovanju ako želite da uspjeti. Izbjegavajte pretjeranu potrošnju tijekom kvadrata Marsa i Mjeseca.

Djevica

Mjesec u Lavu u petak osvjetljava vaše snove dok prolazi kroz vašu dvanaestu kuću, dok kvadrat između Venere i Urana u kući vašeg uma može imati previše stimulativan utjecaj na vaše ponašanje. Mlad Mjesec u Djevici u subotu potpuno mijenja energiju, potičući vas da se usredotočite na nove početke i planove koji će vam donijeti novo uzbuđenje. Zatim, opozicija između Mjeseca i Neptuna u vašoj sedmoj kući partnerstva ove nedjelje gura vas u romansu! Ako ste zauzeti, to će biti savršen trenutak za nježnost s voljenom osobom.
Vaga

Mjesec u Lavu potiče vašu potrebu za druženjem u petak. Kvadrat između Venere i Urana može izazvati neočekivanu svađu između prijatelja, a trigon između Mjeseca i Urana u vašem intimnom sektoru nagovještava promjenu u vezi. Mladi Mjesec u Djevici u subotu potiče vašu potrebu za duhovnošću.

Škorpion

Mjesec u Lavu baca pozitivno svjetlo na vašu karijeru u petak, dok kvadrat između Venere i Urana ukazuje na neočekivani raskid u poslovnom odnosu. Mladi Mesec u Djevici u subotu naglašava prijateljstvo, pa se pobrinite da provodite vrijeme s ljudima koje najviše volite. Trigon između vašeg vladajućeg planeta, Plutona, i Mjeseca u nedjelju navečer potaknut će vas da situaciju koja vas zbunjuje sagledate iz novog kuta.

Strijelac

Mjesec u Lavu u vašoj devetoj kući potiče vašu ljubav prema avanturama, iako vas kvadrat Venere i Urana u sektoru zdravlja potiče da obratite pažnju na sigurnost. Mladi Mjesec u Djevici pridružuje se Suncu i pozitivno utječe na vaš sektor karijere. Provedite nove planove i uživajte u novim počecima. Kvadrat između Marsa u vašem partnerskom sektoru i Sunca i Mjeseca skreće pažnju na nesklad između vašeg profesionalnog života i vaše ljubavne veze. Trigon između Mjeseca i Plutona u vašem sektoru novca u nedjelju donosi moćnu injekciju za vaše financije.

Jarac

Mjesec u Lavu u petak u prvi plan stavlja intimnost u vašoj karti, dok kvadrat između Venere i Urana može donijeti neočekivani prekid. Mladi Mjesec u Djevici u subotu poziva vas da zaronite u novu temu koju ste željeli istražiti. Opozicija između vašeg vladajućeg planeta, Saturna, i Venere, u nedjelju, može vas natjerati da se osjećate pomalo usamljeno ili izolirano. S druge strane, opozicija Neptuna i Mjeseca potiče vas da se povežete s drugima.

Vodenjak

Mjesec u Lavu u petak osvjetljava partnerstvo u vašoj karti, dok kvadrat Venere s vašim vladajućim planetom, Uranom, naglašava vašu potrebu za više slobode. Mladi Mjesec u Djevici u subotu fokusira se na intimnost. Imate priliku zasnovati vezu kakvu želite. Onima koji su u vezi, kvadrat s nestabilnim Marsom i Suncem i Mjesecom u vašem romantičnom sektoru donosi razdor s voljenom osobom. Trigon između Mjeseca i Urana u nedjelju donosi neophodnu i zdravu promjenu.

Ribe

Mjesec u Lavu u petak potiče vas na brigu o sebi, dok kvadrat između Venere i Urana može donijeti neočekivane, čak i teške komunikacije. Mladi Mjesec u Djevici u subotu fokusira se na vaš odnos s voljenom osobom. Vrijeme je za planiranje zajedničke budućnosti. Opozicija između vašeg vladajućeg planeta, Neptuna, i Mjeseca u nedjelju stvara uvjete za romansu. Upotrebite maštu da oduševite voljenu osobu! Trigon Plutona i Mjeseca potiče potrebu za ostvarivanjem duboke i snažne povezanosti.
 

Ne propustite