Bila je najljepša žena Jugoslavije, A ONDA JOJ SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO: Evo kako danas izgleda čuvena Suzana Žunić (FOTO)

Kiosk
Bila je najljepša žena Jugoslavije, A ONDA JOJ SE ŽIVOT PRETVORIO U PAKAO: Evo kako danas izgleda čuvena Suzana Žunić (FOTO)
Ljepota ponekad može da donese slavu, uspjeh, novac, ali rijetko kada donese sa njima i sreću

Ljepota ponekad može da donese slavu, uspjeh, novac, ali rijetko kada donese sa njima i sreću

Upravo to je na svojoj koži osjetila čuvena Suzana Žunić, koja je smatrana jednom od najljepših žena bivše Jugoslavije. 

Ona je davne 1988. godine ponela je titulu Miss Jugoslavije i postala žena koju su mnogi željeli za sebe. Mogla je da bira muškarca kojeg je željela, a njeno srce ukrao je hrvatski fudbaler, Igor Štimac.

Oni su se često sretali na raznim događajima, a ubrzo su započeli i emotivnu vezu, o kojoj su od samog početka brujali svi mediji u regionu. 

246707-1560907-screenshot27-ls-ff

Foto:Printscreen

Nije mnogo vremena prošlo, a oni su odlučili da se venčaju. Nakon venčanja njihov brak je bio idiličan, ali su se brzo stvari promijenile i Suzana je počela da pati, ali nije o tome želhela javno da govori.

Svi su mislili da imaju odličan brak, dok se u javnosti nije saznalo da je Igor varao Suzanu gde god je stigao. Spavao je sa glumicama, misicama, pjevačicama. Njegove preljube bile su javna tajna, a ona je bila predmet podsmeha.

Žunićeva je dugo nosila masku srećne žene i svoju tugu krila duboko u sebi, a onda je otkrivena njegova romansa sa pjevačicom Alkom Vuicom.

Sve ono što je tada isplivalo u javnost, bila je poslednja kap koja je prelila čašu, tako da je Suzana Žunić nakon dvije decenije nepoštovanja i podsmijeha od strane društva, odlučila da ga napusti.

Nakon propalog braka Suzana je imala problema sa depresijom iz koje joj je dugo vremena trebalo da izađe.

Kada se oporavila od ovog nesrećnog braka udala se 2015. godine za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića i to posle šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i kćerke Miju i Deu.

Slika na OVOM LINKU

Kako su njena djeca već odrasli ljudi Suzana je imala dovoljno vremena da se posveti svojoj velikoj pasiji - slikanju. Danas u udobnosti svog malog ateljea slika i stvara, a slobodno se može reći da joj se sreća i zadovoljstvo vide i na licu.

Ne propustite