OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU SAD NA UDARU DEŠAVANJA: Iznenadne promjene neće biti lake, ali one moraju da se dese!

Kiosk
OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA SU SAD NA UDARU  DEŠAVANJA: Iznenadne promjene neće biti lake, ali one moraju da se dese!
ve što se potajno priželjkivali ili se nečemu nadali, sada će se desiti

Sve što se potajno priželjkivali ili se nečemu nadali, sada će se desiti.

Sunce (koje predstavlja ego i osjećaj slobode) i Mjesec (koji predstavlja emocije) će se suprostaviti formirajući pun Mjesec u Vodoliji.

Ovaj pun Mjesec je pravo vrijeme da razmislite o tome kako vas vaše emocije vode da podržite svoj ego.

Dok je pun Mjesec u Vodoliji, Sunce je u Lavu, što predstavlja moral ponosa. A Venerin ulazak u u domen Lava, šest sati prije punog Mjeseca, podsjetiće nas da je u redu biti ponosan na sebe. Ovaj pun Mjesec takodje formira konjunkciju sa Saturnom u Vodoliji, podsjećajući nas da do inovacije može doći kada oslobodimo pritiske koji su godinama gomilali. Disciplina i preuzimanje odgovornosti su teme u ovom trenutku.

Promijene koje su se dogodile ranije ovog mjeseca, mogu se činiti sudbunskim, ali iznenadjujućim i one sada zaista tonu dok se Sunce i Mjesec odvojeni od svojih kvadrata do Urana i Sjevernog čvora. Pred nama je period emocionalnog oslobodjenja, brojnih iznenadnih promijena, realizacija.

Merkur ce praviti harmoničan aspekt sa sjevernim čvorom, što može biti dobro vrijeme za razgovore i komunikaciju, a Venera se odvaja od trigona do Neptuna, dajući nam dašak glamura i romantike.

Venera se takodje odvaja od svoje opozicije sa Plutonom, dajući nam jasnu sliku šta trebamo uraditi da bismo popravili partnerske odnose.

Saturn je u krugu kvadrata sa Uranom, sada ćemo se pitati da li način na koji smo rekonstruisali naše živote u poslednjih par meseci funkcioniše Ili treba napraviti nove promene. Uran je sve o napretku, a Saturnov fokus je na tradiciji, kvadrat izmedju njih dvoje može najaviti nove standarde, očekivanja i protokole. Temelji naših života mogu biti rekonstruisani. Neptun pravi sek*til sa Plutonom dajući nam podršku za potrebnom transformacijom

Svaka promijena je teška, bilo da odlučite da napustite partnera, odete sa trenutnog posla, odselite se negdje ali sve je to za lični napredak! Pun Mjesec u Vodoliji nas tjera da posječemo sve korove i pustimo zdravo korjenje u naše živote.

Bik

Težak period pred vama, pun Mesec donosi teškoće u daljem razvoju karijere. Moraćete naporno da radite da biste postigli rezultate.

Lav

Očekujte turbulentan period na ljubavnom planu. Nemojte dozvoliti da bijes upravlja vama, okrenite situacije u vašu korist

Škorpija

Pun Mjesec može donjeti sjajnu priliku za realizaciju dugo očekivanih planova. Takođe, odnosi sa članom porodice se znatno mogu poboljšati do kraja avgusta.

Ne propustite