GRINJE I PRAŠINA ĆE NESTATI UZ SAMO 1 SASTOJAK : Ovako treba da perete posteljinu i jastuke kako bi bilo bezbjedno za zdravlje!

Praktična žena
GRINJE I PRAŠINA ĆE NESTATI UZ SAMO 1 SASTOJAK : Ovako treba da perete posteljinu i jastuke kako bi bilo bezbjedno za zdravlje!
Posao koji je često zamoran i domaćice ga nikako ne vole

Posao koji je često zamoran i domaćice ga nikako ne vole.

Većina žena posteljinu pere barem jednom nedeljno a često i treće. Međutim, mnoge zaboravljaju da su i jastuci idelano mjesto na kojem se zadržavaju znoj, prljavština, ali i grinje i mnogi mikroorganizmi.

TikTok je društvena mreža gde svi djele neke svoje savjete ali treba biti oprezan i prepoznati prave stvari koje funkcionišu.

Žena poznata na TikTok mreži ima profil pod nazivom mama_mila, djeli savjete za uređenje i čišćenje doma, a ovog puta je sa svojim pratiocima snimak gdje pokazuje kako  za pranje jastuka koristi eterično ulje eukaliptusa u kombinaciji s deterdžentom za veš. Sve što treba uraditi jeste da se jastuci ubace u mašinu, da im se doda tečni deterdžent za veš i dvije kapi ulja.

Jastuci se relativno lako suše u mašini za sušenje veša, tako što se postave ravno, a ako se suše u sušari treba dodati tenisku lopticu kako bi spriječili njihovo uništavanje.

Trebalo bi ih na ovaj način prati, ako je vjerovati ovoj ženi na svakih šest mjeseci jer su puni bakterija, a iako to možda mnogima djeluje kao veoma zahtjevan posao, nema velike filozofije u tome i oni se mogu očistiti na brz i efikasan način.

 

 

 

 

 

Ne propustite