SPREMITE ZIMNICU NA VRIJEME - NAJBRŽI RECEPT ZA KISELI KUPUS: Tajna je u jednom sastojku, bez pretakanja i za samo 48 sati
.Prava domaćinska zimnica ne može da se zamisli bez kiselog kupusa. Od njega možete da pravite sarme, podvarak..., ali je proces kiseljenja dugotrajan, a domaćice imaju sve manje i manje vremena, a većina njih nema ni uslova za to. Ako želite da ubrzate taj proces nudimo vam rješenje. Lako i jednostavno ukiselite kupus bez puno nereda.
Prava domaćinska zimnica ne može da se zamisli bez kiselog kupusa. Od njega možete da pravite sarme, podvarak..., ali je proces kiseljenja dugotrajan, a domaćice imaju sve manje i manje vremena, a većina njih nema ni uslova za to. Ako želite da ubrzate taj proces nudimo vam rješenje. Lako i jednostavno ukiselite kupus bez puno nereda.
Nema pretakanja i sve je gotovo za 48 sati, piše Stvarukusa.rs
Sastojci:
glavica kupusa
sirće
1 kašika soli
Priprema:
Glavicu kupusa izdubite u sredini i očistite. Unutra sipajte sirće i so i dobro je protresite kako bi se sastojci svuda jednako rasporedili. Zatim ga stavite u kesu i ostavite u zamrzivaču 48 sati. Nakon toga odmrznite i kiseli kupus je spreman.