Lamar Odom probudio se iz kome, rekao "volim te" Khloe

Magazin
Lamar Odom probudio se iz kome, rekao "volim te" Khloe
Nakon tri dana u komi, NBA košarkaš se probudio.

Nakon tri dana u komi, NBA košarkaš se probudio. Američki mediji pišu kako je Lamar Odom pri svijesti, a njegov trener Jim Harrick otkrio je da su njegove prve riječi nakon što je otvorio oči bile "volim te" - i to usmjerene bivšoj supruzi Khloe Kardashian koja je cijelo vrijeme bila uz njega otkada je završio u bolnici.

I sama Kris Jenner koja je uvijek gajila simpatije prema bivšem kćerinom suprugu, potvrdila kako je Lamar zaista pričao s Khloe, te da se polako oporavlja i dolazi k sebi, piše Daily Mail. Dobrim vijestima vesele se i Lamarova djeca iz prvog braka. Kći i sin viđeni su van bolnice sa smiješkom na licu.

Poznati košarkaš je tokom prošlog vikenda prožetog seksom i drogom u bordelu u Las Vegasu potrošio 75 hiljada dolara. Uprkos svemu, njegova porodica bila je uz njega. Podršku Odomu dale su i brojne poznate osobe poput Oprah Winfrey, dok je Khloe na Twitteru objavila niz zajedničkih fotografija iz sretnijih dana. "Molim te, nemoj nas napustiti", napisala je Khloe, koja je i nakon zahtjeva za razvod braka više puta izjavila da će Lamara uvijek voljeti.

Izgleda kako je Lamar na putu prema oporavku, a stvari se sada polako vraćaju u normalu. A što će biti s Khloe i Lamarom, to ćemo tek vidjeti.

Ne propustite