SVAKI PUT KAD SE TUŠIRAM STAVIM MALO PARFEMA NA PEŠKIR: Garantujem da ćete uraditi isto čim vidite razlog

Kiosk
SVAKI PUT KAD SE TUŠIRAM STAVIM MALO PARFEMA NA PEŠKIR: Garantujem da ćete uraditi isto čim vidite razlog
Na ovaj način ćete produžiti trajanje mirisa

Na ovaj način ćete produžiti trajanje mirisa

Kupili ste novi parfem i oduševljeni ste mirisom, ali biste voleli da malo duže traje. Srećom, postoje trikovi uz pomoću kojih možete da produžite trajanje svog novog omiljenog mirisa.

Jedna od popularnijih metoda, za koju ste možda i čuli, jeste ona koja podrazumeva da parfem nanesete iza ušiju. Na tom dijelu tijela se oslobađa mnogo toplote, što podstiče duže trajanje mirisa.

Međutim, novi trik koji uključuje peškir, potpuno je zaludio korisnike interneta.

Možda će vam delovati kao da je u pitanju razbacivanje parfemom, ali metoda je zapravo izuzetno praktična i efikasna.

O čemu se radi?

Kada budete oprali kosu, poprskajte peškir parfemom, a zatim njime obmotajte mokru kosu. Šta će se dogoditi? Molekuli mirisa će se mnogo bolje spojiti sa vašom kosom nego sa kožom, a to će rezultirati dugotrajnijim mirisom.

Sada se vjerovatno pitate zašto je potrebno da koristite peškir, umjesto da parfem direktno nanesete na kosu?

Radi se o tome da direktno nanošenje parfema na kosu nije najbolja ideja, jer parfemi sadrže veće količine al*ohola, a on u direktom dodiru sa kosom može da je ošteti. Peškir služi kao svojevrsni filter, pa takvo nanošenje parfema kosu čini zdravijom i nježnijom.

Ideja slična ovoj jeste da parfemom poprskate četku za kosu, pre češljanja, i da na taj način, takođe indirektno, nanesete malo mirisa na kosu.

Ne propustite