Fotkala mu suprugu u seksi pozama, a onda je od njega dobila pismo...

Magazin
Fotkala mu suprugu u seksi pozama, a onda je od njega dobila pismo...
Victoria Caroline Haltom bavi se fotografisanjem djevojaka, obično u seksi pozama, i obradom istih

Victoria Caroline Haltom bavi se fotografisanjem djevojaka, obično u seksi pozama, i obradom istih fotografija. Mnoge klijentice traže je da im na fotografijama ukloni strije, bore i obavi slične korekcije.

Jedna takva bila je i 40-godišnja majka dvoje djece iz San Antonija koja je suprugu htjela pripremiti seksi album sa slikama, a Victoriju je zamolila da jako obradi sve slike, ukloni joj sav celulit, crvene strije, bore itd.

Konačnim rezultatom je bila jako zadovoljna i sve je išlo po planu… sve dok album sa slikama nije poklonila mužu. Muž nije bio sretan poklonom, a 25-godišnjoj Victoriji poslao je email u kojem stoji:

“Pozdrav Victorija,

Ja sam ???? muž, ime mi je ****. Pišem ti jer mi je nedavno supruga poklonila album sa slikama koje si napravila. Nisam ljut na tebe, ali samo želim da razmisliš o nekim stvarima. Supruga i ja smo zajedno 18 godina i imamo dvoje predivne djece. Imali smo mnogo uspona i padova tokom godina, i mislim… zapravo, ZNAM da je supruga htjela napraviti ove fotke kako bi malo začinila stvari.

Ponekad se žali da jer misli da mi nije privlačna, da me ne bi krivila ako sebi nađem neku mlađu. Kada sam otvorio album kojeg mi je dala, srce mi je potonulo. Te fotografije… iako su prekrasne, a ti si očito talentovana, to nije moja žena. Učinila si da svaka njena “mana” nestane… znam da je ona to tražila, ali tako se brišu i sve naše zajedničke uspomene. Kada si joj uklonila strije, nestale su uspomene na našu djecu. Kada si joj uklonila bore, nestala su decenije smijeha i briga. Kada si joj uklonila celulit, oduzela si joj ljubav prema pravljenju kolača i uspomene na sve ono što smo skupa pojeli tokom godina.

Ne govorim ti sve ovo da bi se osjećala loše, samo radiš svoj posao i potpuno te razumijem. Zapravo ti pišem kako bih ti zahvalio. Kada sam vidio obrađene slike, shvatio sam da ne govorim dovoljno često svojoj supruzi koliko je volim i obožavam baš onakvu kakva je.

To čuje toliko rijetko da je pomislila kako zapravo želim da izgleda poput verzije sa slika. Moram biti bolji i do kraja svog života ću cijeniti sve njene nesavršenosti. Hvala na podsjetniku.”

Victoriju je pismo toliko dirnulo da ga je podijelila sa svima na Facebooku, prethodno se konsultujući sa supružnicima, a njen status već ima preko 5.000 lajkova.

Ne propustite