POČINJE VLADAVINA DJEVICE OD 22. AVGUSTA: Samo ova 3 horoskopska zanak će proći kao BOGOVI NOVCA I LJUBAVI

Objavljeno:17.08.2022 - 22:18
A A A Times Arial

Počinje vladavina Djevice. Ovo je period kada će se dosta stvari promijeniti. Zato budite na oprezu i dajte svoj maksimum jer kad je Djevica u pitanju - red se mora znati.

Sezona Djevica je period sve veće radne etike, napornog rada i praktičnih aktivnosti. Vladavina Djevice počinje 22. avgusta 2022. godine. Djevica je zemljani element i po svojoj prirodi treba da bude racionalna i borbena. Dobra strana njenog pravila je da ćemo imati više energije za važne životne odluke.

Evo koji znaci Zodijaka će imati najviše sreće u ovom periodu!

Bik - Ljepota je u detaljima

Dragi Bikovi, dogodiće se najbolji mogući scenario u vašem životu. Sunce prolazi kroz vašu petu kuću koja označava kreativnost i romantiku. Zračite nevjerovatnom harizmom i samopouzdanjem i ovo je sjajno vrijeme da volite, stvarate i probudite svoje unutrašnje dijete.

Djevica - srećan oporavak energije

Trenutno ste podvrgnuti kosmičkoj transformaciji i obnovi energije. Sunce je konačno izašlo iz vaše 12. kuće i više niste pospani, anksiozni i negativni. Venera, planeta ljubavi i ljepote lebdi vašim znakom i podstiče vas da njegujete svoje emocije, ljepotu i dušu. Snažne planete Saturn i Pluton nalaze se u vašoj petoj kući kreativnosti i autentičnosti. To znači da imate šansu da stvorite nešto predivno i posebno.

Jarac - Praktičan i spreman da ispuni svaki cilj

Sve ste stavili na svoje mjesto pod srećnim zvezdama i konačno ste uspjeli. Bićete nagrađeni za sav naporan rad i trud koji ste uložili u prethodnom periodu. Sunce je u vašoj devetoj kući, odnosno u kući obrazovanja, znanja i mogućnosti. Vidjećete svjetlo na kraju tunela i očekuje vas nevjerovatno lijepo vrijeme. Magija može početi!

(Žena Blic)