Sretan kraj priče o Bošku koji je nudio BMW za pronađenog psa: Bea je na sigurnom, a evo šta je s ključevima BMW-a

Objavljeno:17.08.2022 - 15:01
A A A Times Arial

Pas Bea koji je izgubljen u Veterniku vraćen je vlasniku Bošku Miloševiću koji je danima bio na mukama zbog njenog nestanka, piše Telegraf.rs.

Naime, Beu je našla djevojka kod koje je bila zbrinuta nekoliko dana. Kada je vidjela priču na portalima odlučila je da Beu odmah vrati vlasniku iako se, kako prenosi vlasnik psa, vezala za nju, priča za Telegraf.rs Boško Milošević.

- Bio sam kod drugara kada mi je zazvonio telefon, javila mi se djevojka iz naselja i rekla da je pas kod nje, ja nisam vjerovao prvo, mislio sam da se neko šali sa mnom. Pričali smo par minuta, bio sam malo van sebe, pitao sam da li je stvarno pas kod nje, odgovorila je potvrdno. Sjeo sam u automobil i krenuo odmah. Dok sam vozio ka njoj poslala mi je poruku da nas čeka ispred zgrade sa psom. Odmah kad sam stigao vidio sam moju Beu, to je bio moj pas - prepričava radosno Boško.

Kako kaže, djevojka mu je ispričala da je Beu zapazila usput dok je šetala, odnijela je kod veterinara jer je u momentu kada je našla imala povredu nogu i slomljen nokat.

Boško ističe da se djevojka veoma lepo brinula o Bei da je bila njegovana, sređena i čista.

Djevojka je, kako ističe, nagradu odbila iako je automobil dotjerao i davao joj ključeve ona nije željela nikakvu nagradu.

- Nije željela da uzme automobil, davao sam joj ključeve, nije htjela nikakvu nagradu, ali odužiću joj se na drugi način. Odlučio sam da joj kupim psa iste rase jer se vezala za našu Beu u znak velike zahvalnosti - naglašava Boško.

Razdragani Boško ne krije sreću i zahvalnost zbog Beinog povratka.

- Odlično se osjećam, djeca su presrećna i hvala svima - poručio je Boško za kraj.

(Novi.ba/Telegraf.rs)