KOLIKO ĆEŠ DJECE IMATI - TVOJ DATUM ROĐENJA TAČNO OTKRIVA: Provjerite odmah

Objavljeno:13.08.2022 - 18:06
A A A Times Arial

Foto: Ilustracija/Instagram

Koliko ćeš djece imati? Hoćete li osnovati veliku porodicu ili uopšte nećete imati djece? Odgovor na to pitanje leži u vašem ... datumu rođenja

Neki vjeruju da je naša sudbina odavno zapisana u zvezdama. Ne možemo da izbegnemo svoju sudbinu i ono što nam je planirano . Prema ovom mišljenju, budućnost se može znati mnogo unapred. Zbog toga ljudi odlaze kod gatara, tražeći odgovore u talogu kafe ili linijama na dlanu. Ako želite da znate broj svoje djece, ne morate da tražite daleko. Dovoljan vam je datum rođenja.

Kako možete saznati koliko ćete djece imati? Veoma je lako. Saberite sve brojeve iz datuma rođenja . Nastavite da ih sabirate dok ne dobijete jedan broj. Na primjer, ako ste rođeni 1. juna 1989., ovo bi bila vaša jednačina: 1 (prvi) + 6 (jun, šesti mjesec) + 1 + 9 + 8 + 9 (1989) = 34,3 + 4 = 7. Odgovor se krije u broju sedam. U nastavku ćete naći tumačenja dobijenih rezultata.

Imajte na umu, ako ste u braku, saberite brojeve oba partnera. U tom slučaju saznaćete koliko ćete djece imati zajedno. Ako imate veoma jaku emocionalnu vezu, čak i ako niste u braku, takođe biste trebali sabrati svoje brojeve. Proročanstvo možda neće uspjeti ako vaš osjećaj nije dovoljno jak ili ako krijete nešto važno od sebe.

Šta znače brojevi?

1 - postoje dobre šanse za brojno potomstvo. Međutim, morate to zaista željeti. Djeca će se pojaviti samo ako za to postoje uslovi.

2 - vjerovatno ćete imati jedno dijete.

3 - zvijezde predviđaju neke zdravstvene probleme i komplikacije. Potomstvo nije isključeno, ali mogu nastati poteškoće.

4 - očekujte veliku grupu. Vrlo je moguće da će u vašem životu biti troje ili čak četvoro dece.

5 - ovaj broj označava dvoje djece. Možda čak i blizanci.

6 - ovdje će se vjerovatno roditi deca sa velikom razlikom u godinama. Moguće je da će doći iz drugih veza ili iz usvajanja.

7 - sretnih sedam znači da ćete se verovatno zaustaviti na jednom djetetu.

8 – Mnogo je indikacija da usvojite  dijete ili ćete odgajati dete svog partnera iz druge veze.

9 - najvjerovatnije ćete imati dvoje, dječaka i djevojčicu sa malom razlikom u godinama.

Novi.ba/Alo.rs