HRVATICA NAŠLA OVO NA RUKAVU MAJICE I PITALA ZNA LI NEKO ŠTA JE: Odgovor će vas ZGROZITI!

Kiosk
HRVATICA NAŠLA OVO NA RUKAVU MAJICE I PITALA ZNA LI NEKO ŠTA JE: Odgovor će vas ZGROZITI!
.

Hrvatica objavila fotku kuglica koje je pronašla na majici nakon sušenja, sigurno joj nije bilo prijatno kad je saznala šta je u pitanju!

Jedna žena iz Hrvatske napravila je pravu pometnju kada je postavia fotografiju žućkastih kuglica koje su joj se pojavile na majici, a za koje ne zna šta su.

"Nađeno na rukavu majice nakon sušenja, zna li neko šta je ovo?", upitala je žena uz fotografiju koju je objavila, a forumaši su joj brzo riješili dilemu.

U pitanju su, kažu, jaja smrdibube!

U pitanju je tropski insekt koji se veoma brzo razmnožava kada ima klimatski povoljne uslove, a ženke polažu jaja u grupi, tj. više jaja na istom mjestu, baš kao na fotografiji ove Reditovke. Jaja su međusobno povezana, bijelo-žute boje, a kako se bliži period izlijeganja, dobijaju ružičastu nijansu.

Elem, nakon što su forumaši ženi razriješili dilemu šta je u pitanju, rešili su i da se malo zabave, pa u uslijedili urnebesni komentari.

"Izbrojao sam da vi ne morate, 54 jajašca", "kako su uredno poslagana, svaka čast bubi", "to j epošteni smrad", pisali su...

Neki su se šalili i da je je u pitanju odjelo iz "Zvezdanih staza".

"To ti je odjelo iz Zvezdanih staza, kad to pritisneš, možeš da pričaš sa vanzemaljcima", jedan je od komentara.

Šalu na stranu, da li ste vi znali šta je u pitanju kada ste vidjeli fotografiju?

(MONDO)

Ne propustite