SUTRA STIŽE POSLJEDNJI SUPERMJESEC U 2022. GODINI: 4 znaka doživjet će najvažnije promjene

Kiosk
SUTRA STIŽE POSLJEDNJI SUPERMJESEC U 2022. GODINI: 4 znaka doživjet će najvažnije promjene
Usred smo sezone Lava i na vrhuncu smo ljeta, što znači da sunce u posljednje vrijeme zauzima središnje mjesto.

Usred smo sezone Lava i na vrhuncu smo ljeta, što znači da sunce u posljednje vrijeme zauzima središnje mjesto.

U četvrtak, 11. augusta, pun Mjesec će imati svoj trenutak kada će ukrasti sunce i zakoračiti u snažan osjećaj neovisnosti.

Ova će lunacija ujedno biti i posljednji Supermjesec u godini, pa će zbog blizine Zemlji izgledati čak i veći od prosječnog punog Mjeseca.

Spremaju se velike promjene u ovom velikom lunarnom trenutku, pa ćete željeti znati kako će pun Mjesec u augustu 2022. utjecati na vaš horoskopski znak.

Ova inovativna i lunarna energija nadahnjuje nas da izađemo iz uobičajenih rutina i oslobodimo svoje duše emocionalnih okova koji nas sprječavaju da budemo ono što jesmo.

Bik

Iskoristite ovaj trenutak za pauziranje, razmišljanje i prilagođavanje preprekama koje su se nedavno pojavile u vašem životu. Ovo će biti dobrodošlo usporavanje, posebno u svjetlu činjenice da imate puno frustracija i dinamičan tempo na poslu.

Lav

Ovaj trenutak posebno će pogoditi vaše polje odnosa, pa možete očekivati ​​burne trenutke, barem dok ne razbistrite glavu i otvorite srce. Čeka vas dilema između onoga što vam govori razum i onoga što vam govori srce. Ostanite vjerni svojim potrebama i željama i pokušajte pronaći kompromisno rješenje, ono uvijek postoji, iako ga možda ne vidite najjasnije.

Škorpion

Ono što je sigurno jest da ćete u sebi osjetiti borbu između mekog, emocionalnog dijela vašeg bića i onog koji se treba zaštititi. Također, ovo će razdoblje obojiti vaše ozbiljne namjere, odnosno poteze koji bi se mogli odnositi na cijeli vaš život. To može biti kupnja ili najam stambenog prostora ili obnova ili revizija odnosa s nekim vrlo bliskim u obitelji - roditeljima, braćom i sestrama... Također, ovo se može odnositi na potencijalno preseljenje u zajednički prostor s partnerom, te napuštanje roditeljskog doma, prenosi Story.hr.

Vodenjak

Za Vodenjake će ovo biti vrlo intenzivno razdoblje u kojem će smoći snage prihvatiti sve svoje ekscentričnosti i ubuduće je bez srama pokazivati ​​svijetu. Budite slobodni biti nekonvencionalni i emocionalno se otvoriti. Iako ćete biti vrlo ozbiljni, to ne znači da ćete se osjećati loše; upravo suprotno – pratit će vas osjećaj da je sve u redu i baš onako kako treba biti.

Ne propustite